te odrzutowe RC potrafią latać bardzo szybko.... nawet ponad 300 km/h
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
ten z 7 jest z napedem pulsacyjnym a one sa szybsze od odrzutowcow.
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
No to czekamy na filmiki![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
Ehhh, nie ma jak bokeh zasilnikowy... Nawet bloki na 4. są wtedy piękne! ;-)
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\
No zdecydowanie..Na moim (nie moim) pracowym (nie domowym) kompie, ta stronka otwierała sie coś koło, pi razy oko.. 3 minut!:-)
Hmm.. co tu sie dziwić, że wychodzą Ci tak dobre fotki, skoro masz dobre modele.. a my co? nasze szybowce przedwojenne, bezsilnikowe mamy focić?Kilka fotek ze spotter day w Emmen, urządzonego w ramach testowania jednego z kandydatów do zakupu przez armię szwajcarską, w ramach wymiany floty F-5 Tiger :-)![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
E tam, gadanie... nie wiem jak na Krzesinach (tam chyba trzeba mieć wtyki gdzie trzeba, żeby dało się coś pofocić), ale w Malborku ludzie zza płota też super zdjęcia trzaskają :-)Zamieszczone przez Slider
Wszystkie świetne, firma jesteś Muflon i Twoje samoloty to jedyne zdjęcia maszyn, które z radością oglądam. 4 - z miejskim tłem - kandydat do wygrania jakiegoś konkursu moim zdaniem. Świetne!