Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: [norbji] Moje różne zdjęcia

Domyślnie [norbji] Moje różne zdjęcia

Witam, to moj pierwszy post a więc zaczynam od prezentacji moich skromnych prac
    Canona mam od niedawna bo od początku grudnia więc wspaniałych zdjęć nie zdążyłem napstrykać
    Zacznę więc od dzisiejszego "dzikiego zachodu"

Bywalec

Domyślnie

Chciałbym tak zaczynać. Jak dla mnie bardzo przyjemne zdjęcie, ciekawy kadr, jest pierwszy plan, który prowadzi wzrok w głąb, coś tam w średnim i całkiem przyjemne niebo ze słońcem na dalekim planie, fajnie dobrana kolorystyka. Tak naprawdę to nie chce mi się wierzyć, że to Twoje początki z fotografią, może z Canonem tak, ale raczej nie z fotografią
    Czekam na więcej, tylko pamiętaj, że sam ustawiłeś sobie wysoko poprzeczkę, następne nie mogą być gorsze od tego

Coś już napisał

Domyślnie

fajne zdjecie tylko te przewody :/ moze by tak PSem je poczyscic
    jak na poczatek to pozytywnie

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

jak czyścić to tylko te biegnące w poprzek torów, wzdłuz torów zostawić. Fajne zdjęcie

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez y3k Zobacz posta
    nie chce mi się wierzyć, że to Twoje początki z fotografią, może z Canonem tak, ale raczej nie z fotografią
    A czy ja napisałem że to moje początki z fotografią ? to tylko początki z Canonem, wczesniej pstrykałem coś tam prościutkim jak drut kompaktem Lumix'a przyswajając sobie podstawowe zasady rządzące w fotografii

Co do drutów to nie chciałem zbyt mocno "PS'uć" zdjęcia.

A że ładna pogoda dopiero nadchodzi wraz ze zbliżającą się wiosną to nie miałem zbyt wielu okazji do wypróbowania w pełni możliwości mojego C. Więc póki co dodam jeszcze jedno, stare bo grudniowe zdjęcie z tego szarego i ponurego okresu zimowego.
    W zamyśle był oczywiście czysty minimalizm związany z mgłą jaka pewnego dnia się pojawiła:

2.

Bywalec Awatar filharmoniusz
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Przez cwilę myślałem, że zdjęcie 2 się w całości nie załadowało Przydałby się jakiś kontrast większy. Mglisty klimat nie porywa..

Uzależniony

Domyślnie

A ja lubię mgłę. Może dlatego łatwo mi było stanąć obok tych bel siana...

Coś już napisał

Domyślnie

hehe ja tez czekałem na "Loading" zdjęcia dobre dobre jak na pełny ekran to może i ok
    ale jednak wybrał bym trochę tej góry i zrobił bardziej poziomy (plaski) kadr

Adso oczywiście chodziło mi o te przewody dzielące niebo, nie sprecyzowałem tego dokładnie w wypowiedzi
    pozdrawiam

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez norbji Zobacz posta
    A czy ja napisałem że to moje początki z fotografią ? to tylko początki z Canonem, wczesniej pstrykałem coś tam prościutkim jak drut kompaktem Lumix'a przyswajając sobie podstawowe zasady rządzące w fotografii
    Tak czułem Kolejne zdjęcie nad poprzeczką bardzo fajnie wyszło i minimalistycznie. Gratuluje sprawnego oka, które pozwala budować takie ciekawe proste kadry.

Uprawnienia umieszczania postów