Witam, to moj pierwszy post a więc zaczynam od prezentacji moich skromnych prac
Canona mam od niedawna bo od początku grudnia więc wspaniałych zdjęć nie zdążyłem napstrykać
Zacznę więc od dzisiejszego "dzikiego zachodu"
Witam, to moj pierwszy post a więc zaczynam od prezentacji moich skromnych prac
Canona mam od niedawna bo od początku grudnia więc wspaniałych zdjęć nie zdążyłem napstrykać
Zacznę więc od dzisiejszego "dzikiego zachodu"
Chciałbym tak zaczynać. Jak dla mnie bardzo przyjemne zdjęcie, ciekawy kadr, jest pierwszy plan, który prowadzi wzrok w głąb, coś tam w średnim i całkiem przyjemne niebo ze słońcem na dalekim planie, fajnie dobrana kolorystyka. Tak naprawdę to nie chce mi się wierzyć, że to Twoje początki z fotografią, może z Canonem tak, ale raczej nie z fotografią
Czekam na więcej, tylko pamiętaj, że sam ustawiłeś sobie wysoko poprzeczkę, następne nie mogą być gorsze od tego![]()
fajne zdjecie tylko te przewody :/ moze by tak PSem je poczyscic![]()
jak na poczatek to pozytywnie
jak czyścić to tylko te biegnące w poprzek torów, wzdłuz torów zostawić. Fajne zdjęcie
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
A czy ja napisałem że to moje początki z fotografią ?to tylko początki z Canonem, wczesniej pstrykałem coś tam prościutkim jak drut kompaktem Lumix'a przyswajając sobie podstawowe zasady rządzące w fotografii
Co do drutów to nie chciałem zbyt mocno "PS'uć" zdjęcia.
A że ładna pogoda dopiero nadchodzi wraz ze zbliżającą się wiosną to nie miałem zbyt wielu okazji do wypróbowania w pełni możliwości mojego C. Więc póki co dodam jeszcze jedno, stare bo grudniowe zdjęcie z tego szarego i ponurego okresu zimowego.
W zamyśle był oczywiście czysty minimalizm związany z mgłą jaka pewnego dnia się pojawiła:
2.
Przez cwilę myślałem, że zdjęcie 2 się w całości nie załadowałoPrzydałby się jakiś kontrast większy. Mglisty klimat nie porywa..
A ja lubię mgłę. Może dlatego łatwo mi było stanąć obok tych bel siana...![]()
hehe ja tez czekałem na "Loading" zdjęciadobre dobre jak na pełny ekran to może i ok
ale jednak wybrał bym trochę tej góry i zrobił bardziej poziomy (plaski) kadr
Adso oczywiście chodziło mi o te przewody dzielące niebo, nie sprecyzowałem tego dokładnie w wypowiedzi
pozdrawiam