bardzo, po prostu bardzo....................
podziwiam i proszę o jeszcze...............
bardzo, po prostu bardzo....................
podziwiam i proszę o jeszcze...............
canon/yashica/nikon/minolta - i co z tego jak zdjęć nie umiem robić?
Zamieszczone przez arturs
Zawsze to lepiej niż mieć muskuły na prawej ręce :-)))Zamieszczone przez Bahrd
Następna porcja: Meeting de l'Air Dijon. Ideologicznie trochę średnio, bo pod słońce i daleko od pasa - dopiero pod koniec było "właściwe" światło. Ale za to super dostęp do statyki :-)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
jak nie przepadam za takimi zdjęciami ze względu na brak zainteresowania samolotami, tak 14 to dla mnie rewelacja)
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
No to ja, kierując się zasadą, że "potrzeba tak niewiele, by zyskać tak wiele" postawię na kadr #6. Niby banał, samolot pokazany z niskiej perspektywy, ale co to za potęga!:-) Do pełni szczęscia brakuje mi braku ludzików w kadrze, a na niebie "Gniewu Zeusa" Czyli jakiejś fajnej burzy z piorunami..![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Jeszcze trochę :) Tym razem parę fotek z Flugtag Hilzingen - taka mała impreza pod samym nosem. Najfajniejsze było ganianie obiektywem (500/4IS+TCx1.4!) za tymi odrzutowymi modelami RC :-)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
zatyka mnie kiedy patrzę na twoje prace
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
świetne, pozdrawiam
pozdrawiam
Ufff... końcówka :-) Flugtag Schaffhausen - ostatnia "zorganizowana" impreza z której zdjęcia zalegały mi na dysku :-) Po tym jeszcze wrzucę parę zdjęć z Meiringen/Emmen i będzie koniec - do następnego razu :-)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Jak zwykle świetne! Hah.. a co to za cudo na #7?![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.