Strona 10 z 132 PierwszyPierwszy ... 891011122060110 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 1316

Wątek: [muflon]

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Kilka fotek z Fete de l'Espoir w Genewie: http://www.ais.pl/~muflon/gallery/4/10/index.html.
    W skrócie: kilkanaście godzin maratonu koncertowego, od wczesnego popołudnia do drugiej w nocy

To chyba moja pierwsza impreza koncertowa w całości w RAW! Aczkolwiek korekcje minimalne - Auto WB działał wyśmienicie. S.Jankowski to może ze mnie nie jest ;-), ale może Wam się spodoba.

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    S.Jankowski to może ze mnie nie jest ;-), ale może Wam się spodoba.
    Moja uwaga pozamerytoryczna. Nie jestem zwolennikiem tworzenia klasycznych galerii w których znajdują się dziesiątki, jak nie setki zdjęć. Czuję się zmęczony po dziesiątej sztuce i nie oglądam reszty ze stratą dla autora, bo może akurat na pozycji #188 znajduje się ta najbardziej wystrzałowa fotka.

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    Moja uwaga pozamerytoryczna. Nie jestem zwolennikiem tworzenia klasycznych galerii w których znajdują się dziesiątki, jak nie setki zdjęć. Czuję się zmęczony po dziesiątej sztuce i nie oglądam reszty ze stratą dla autora, bo może akurat na pozycji #188 znajduje się ta najbardziej wystrzałowa fotka.
    To jest w 100% prawda i zdaję sobie z tego sprawę - co więcej, nawet widzę to przeglądając czasem logi, że po kilku fotkach ludzie uciekają.

Jednak ja nie mam ambicji robienia "reportaży" w pełnym tego słowa znaczeniu To jest po prostu trochę fotek z imprezy: mniej niż fotoreportaż, więcej niż zrzut z karty (albo odwrotnie). Głównie dla siebie, do pochwalenia się kolegom z pracy itp. Tutaj poniekąd przy okazji ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Domyślnie

http://www.ais.pl/~muflon/gallery/4/10/1/15.html - to jest naprawde niezle imo
    body: 94kg,190cm|szkiełka: w lodowce jakies 0,5 i dwa piwka
    digart|wikaad

Domyślnie

i tak wogole jakos zdjec pierwsza klasa tylko zeby to 70-200 tyle nie kosztowalo :/ bo domniewam ze wlasnie tym robiles zdjecia
    digart|wikaad

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karo82
    i tak wogole jakos zdjec pierwsza klasa tylko zeby to 70-200 tyle nie kosztowalo :/ bo domniewam ze wlasnie tym robiles zdjecia
    Tak - to byla moja pierwsza taka wieksza impreza ktora obstrykalem 70-200 i... TO JEST TO Zaluje ze nie miałem wtedy jeszcze 24-70, bo tez by się przydał...

Domyślnie

zazdroszcze sprzetu a zdjecia podziwiam
    digart|wikaad

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Tak - to byla moja pierwsza taka wieksza impreza ktora obstrykalem 70-200 i... TO JEST TO
    A ja sie pod tym tylko podpisze 8) . DOdatkowo - niepotrzebnie targalem monopoda ze soba na koncerty , IS + oswietlenie sceniczne = 1/125 bez problemu.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Ja goraszke robilem ze statywu tylko jak jakis wariat wsiadal za stery to wtedy odpinalem bo nic sie nie dalo zrobic ze statywu... F-16 tez tak przelecialy jak 'raketa'... styw monopod to jest to czego sie powinno uzywac w kazdych warunkach ktore na to pozwalaja... no chyba ze czasy ponizej 1/500

Strona 10 z 132 PierwszyPierwszy ... 891011122060110 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów