Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: [jay] początki

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jay Zobacz posta
    no musieć w umie nie muszę... przyznam się, że ze sztucznym światłem mam problemiki wole słoneczko..ale akurat tego dnia już mi zaszło....
    A musiałeś akurat tego dnia?

Musisz robić zdjątka na siłkę?

Jeśli wiesz, że wygodniej Ci ze słoneczkiem, to rób foteczki tak jak Ci wygodniusiej. A nie - koniecznie na siłę z lampeczką "bo słoneczko zaszło" .
    A co za problemik zrobić foteczki dzionek później, o lepszej godzince?

Infantylizm powyżej zamierzony - spójrz jak to z boku wygląda. Sprowokowałeś użyciem "problemiki" i "słoneczko" - przepraszam, nie mogłem się powstrzymać , bo to głupio wygląda gdy 23letni facet nadużywa zdrobnień...

A przy okazji to ze słońcem też się można przejechać - na nieopanowanych cieniach i kontrastach. Sugeruję w cieniu albo w średnio pochmurny dzień.

Bywalec Awatar sowask8
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A musiałeś akurat tego dnia?

zdjątka na siłkę?

... ze słoneczkiem, to rób foteczki tak jak Ci wygodniusiej. A nie - koniecznie na siłę z lampeczką "bo słoneczko zaszło" .
    A co za problemik zrobić foteczki dzionek później, o lepszej godzince?

Infantylizm powyżej zamierzony - spójrz jak to z boku wygląda. Sprowokowałeś użyciem "problemiki" i "słoneczko" - przepraszam, nie mogłem się powstrzymać , bo to głupio wygląda gdy 23letni facet nadużywa zdrobnień...
    Również spojzałem na wiek 23 lata hmmm wyrasta się z tego?
    ps sorry za oftop zdjecia skomentowałem w drugim dziale gdzie również wstawiłeś te zdjęcia
    Canon pełna klatka i do przodu

http://www.soowsen.blogspot.com

Uprawnienia umieszczania postów