.
jak dla mnie 1-4 tragedia na twarzy......istna lalka przesadzasz z blurem jak dla mnie i to dość bardzo....
5,6 dużo lepiej
7 twarz ma troszke nienaturalne kolory
8. niefajnie e tyle pierwszego palny nieostre następne juz lepsze lepiej się patrzy
reszta całkiem nieźle
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 30-11-2008 o 01:04
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Mi ogolnie zadne zdjecie sie nie podoba, wyluzyj z tym blurem...
5dm2
Skasujcie treść mojego posta, zamknijcie temat![]()
Ostatnio edytowane przez CrazyEyesDogg ; 30-11-2008 o 03:49
.
ostatnie zdjęcie strasznie wygładzone, aż drażni, Kontrast między ręką z lekkimi zmarszczakami a twarzą jak pupcia niemowlaka. Kobieta pięka bez względu ile wiosen ma a Ty ją podrasowujesz jak jakiegoś paszteta. Zostaw jak jest. Najbardziej drażnią opisy. Pierwsze co widzę patrząc na zdjecie to Twój podpis. Aż takim picasso nie jesteś żeby walić tym po oczach. Zreszta oni robili to też odrobinę dyskretniej i w sensowniejszych proporcjach.
smiac sie nie ma z czego tutajale pisza ci, zebys nie uzywal blura a ty dalej swoje :/ zapomnij o tej opcji w PSie na lepsze ci to wyjdzie
opis tez strasznie drazni i rzuca sie w oczy, co do kadrow sie nie wypowiem niech mowia specjalisci
![]()
50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratow
Widzę, że wreszcie przeszedleś z ogolnego wątku o portretach do własnego? To jakiś krok naprzód..:grin: Ze zdjęc to najbardziej podoba mi się.. ee.. yy.. pierwsze z ostatniej serii. Przyjemne, chyba niepozowane:wink: 2 ostatnie niestety na "nie", koledzy wyżej napisali dlaczego:wink:
PS: Numeruj zdjęcia (będzie latwiej sie odnosić) i zdecydowanie nie przesadzaj z blurem.. najlepiej go odłóż na jakiś czas..
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.