Właśnie dlatego nie zdecydowałem się na książki jako prezenty, mało opinii i jakoś nikt nie potrafił mi podpowiedzieć gdzie to warto zrobić.
Teraz wiem już gdzie nie wartoWspółczuję wpadki...
Właśnie dlatego nie zdecydowałem się na książki jako prezenty, mało opinii i jakoś nikt nie potrafił mi podpowiedzieć gdzie to warto zrobić.
Teraz wiem już gdzie nie wartoWspółczuję wpadki...
Zakład fotograficzny http://www.fotolwowska.pl/ we Wrocławiu - jakość na 6
Odnośnie usług w Fotojokerze tez się naciąłem przy zwykłych odbitkach - nawet nie miały...jednakowego formatutak od 8x12 do 11x17 a co.. zamawiałem 10x15 bez kadrowania dostałem..KASZANKA
, nawet mi sił nie starczyło na reklamacje - wiecej tam nic nie zamówie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ad.1 w fotolabie - mozna złożyć reklamacje i nie odebrać żle wykonanych w labie zdjęć
noo... - jak produkujemy dużo samolotów/samochodów/tabletek to:
- jeden samolot może spaść bo niedokręciliśmy skrzydła.
- samochód może wpaść do rowu bo urwało się koło my tylko z kilku tysięcy śrub nie przykręciliśmy tej jednej.
- tabletka pomyłkowo jedna inna i...Cię nie ma (dead) -TO PODEJŚCIE KTÓRE REPREZENTUJESZ
Myślę, że nie.
Nie ma wytłumaczenia masowością. Bubel to bubel![]()
Ostatnio edytowane przez mamut9 ; 23-12-2008 o 23:22 Powód: Automerged Doublepost
Canon EOS KissX2(450D) i kilka drobiazgów :razz:
Witam. Miałem okazję oglądać 2 fotoksiążki zamówione przez kolege w Rossmanie i śmiało moge polecić.
Twarda okładka, papier dość dobrej jakości, kolory super, naprawdę jestem pod wrażeniem. Wkrótce będę zamawiał dla siebie ,więc napiszę jak to wyszło.
Wesołych Swiąt
Rossman, CeWe oraz Joker(albumy i odbitki) to wszystko jedna wielka firma - CeWe kolor potentat na rynku odbitek i amatorskich uslug foto.
Sprawa wyglada tu tak ze im nizsza cena tym jakosc jest niestety gorsza, chyba wiele nie trzeba tlumaczyc.
jak cchcecie dobre foto-ksazki to polecam www.fotoexpress.pl
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl