Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Grip CANON BG-E3 do 350d i 400d za 299 w Fotojokerze.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa-Bielany

Domyślnie Grip CANON BG-E3 do 350d i 400d za 299 w Fotojokerze.

Witam. Jak w temacie. Chcialem tylko powiedziec tym ktorzy nie wiedza ze fotojoker ma teraz jakas promocje przecenil grioy z 399 na 299. Cena dosc atrakcyjna. Nowiutkie i orgynilne gripy canona. Pozdrawiami sorry jezeli powtorzylme temat.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

No chyba już było na forum... W każdym razie cena ta obowiązuje tylko przy zakupie przez internet. A zamówiłem odbiór osobisty w sklepie i dopłaciłem prawie 30zł. W sumie jeszcze się nie spotkałem z tym, żeby płacić za to, że się samemu odbierze (dla porównania dostawa GLS 18zł)...

Domyślnie

W każdym razie cena ta obowiązuje tylko przy zakupie przez internet. A zamówiłem odbiór osobisty w sklepie i dopłaciłem prawie 30zł.
    Promocja już trochę trwa,dziwne ponieważ gdy byłem w 2 salonach i się pytałem sprzedawcy obowiazywała cena 299zł przy zakupie osobistym.
    30D + 17-40L+ Plástico Fantástico

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

A przypadkiem promocja na gripy do 400D nie jest związana z tym, że na roku pojawił się 450D i stary grip do niego nie pasuje? 400D powoli będzie wycofywany z rynku, więc lepiej opchnąć tyle gripów ile się da żeby nic starego po magazynie się nie walało.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    łódź

Domyślnie

ja kupiłem osobiscie w sklepie cena 299pln
    Canon 350d bg-e3 18-55mm f/3.5-5.6, 50mm f/1.4, CZJSonnar 135mm f/3.5

Domyślnie

A przypadkiem promocja na gripy do 400D nie jest związana z tym, że na roku pojawił się 450D i stary grip do niego nie pasuje? 400D powoli będzie wycofywany z rynku, więc lepiej opchnąć tyle gripów ile się da żeby nic starego po magazynie się nie walało.
    Dokładnie tak jak mówisz,pytałem sie faceta do kiedy ta promocja trwa jak jeszcze zastanawiałem się nad zakupem bo nie wiedziałem czy iśc w XX0D czy X0D i powiedział że promocja prawdopodobnie będzie już na stałe bo jest to już produkt wycofywany powoli z produkcji.Zresztą na nowej gazetce z FotoJokera jest znowu napisane 299zł więc chyba przez jakiś czas tak pozostanie A taka cena za oryginalny grip to nie lada okazja i ja bym się nawet nie zastanawiał tylko brał puki jest.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa-Bielany

Domyślnie

Dlaczego promocja jest niema dla mnie znaczenia. Liczy sie to ze gripa zakupilem taniej niz myslalem ze kosztuje. Ja jestem happy. Cena w kazdym salonie fotojokera jest 299zl zadnych doplat. Pozdrawiam.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DeLonge Zobacz posta
    Cena w kazdym salonie fotojokera jest 299zl zadnych doplat. Pozdrawiam.
    To albo ja jestem głupi, albo oni głupoty piszą:
    A po dodaniu do koszyka:

Mimo wszystko interesował mnie wyłącznie odbiór osobisty (po tym jak zobaczyłem w jaki sposób traktuje się paczki "fragile" w pewniej firmie kurierskiej X) i ciesze się, że zapłaciłem 328 a nie 415 (co nie znaczy, że 299 by mnie nie cieszyło).
    Ostatnio edytowane przez zaitsev ; 25-12-2008 o 13:38

Domyślnie

W pierszej kolejności patrz na aktualną gazetkę z FotoJokera.

A z tym odbiorem osobistym to jak widac różnie jest:neutral:.

Domyślnie

W Gliwickiej Arenie kupiłem za 299zł. 2 dni temu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów