Witam. Jak w temacie. Chcialem tylko powiedziec tym ktorzy nie wiedza ze fotojoker ma teraz jakas promocje przecenil grioy z 399 na 299. Cena dosc atrakcyjna. Nowiutkie i orgynilne gripy canona. Pozdrawiami sorry jezeli powtorzylme temat.
Witam. Jak w temacie. Chcialem tylko powiedziec tym ktorzy nie wiedza ze fotojoker ma teraz jakas promocje przecenil grioy z 399 na 299. Cena dosc atrakcyjna. Nowiutkie i orgynilne gripy canona. Pozdrawiami sorry jezeli powtorzylme temat.
No chyba już było na forum... W każdym razie cena ta obowiązuje tylko przy zakupie przez internet. A zamówiłem odbiór osobisty w sklepie i dopłaciłem prawie 30zł. W sumie jeszcze się nie spotkałem z tym, żeby płacić za to, że się samemu odbierze (dla porównania dostawa GLS 18zł)...
Promocja już trochę trwa,dziwne ponieważ gdy byłem w 2 salonach i się pytałem sprzedawcy obowiazywała cena 299zł przy zakupie osobistym.W każdym razie cena ta obowiązuje tylko przy zakupie przez internet. A zamówiłem odbiór osobisty w sklepie i dopłaciłem prawie 30zł.
30D + 17-40L+ Plástico Fantástico
A przypadkiem promocja na gripy do 400D nie jest związana z tym, że na roku pojawił się 450D i stary grip do niego nie pasuje? 400D powoli będzie wycofywany z rynku, więc lepiej opchnąć tyle gripów ile się da żeby nic starego po magazynie się nie walało.
ja kupiłem osobiscie w sklepie cena 299pln
Canon 350d bg-e3 18-55mm f/3.5-5.6, 50mm f/1.4, CZJSonnar 135mm f/3.5
Dokładnie tak jak mówisz,pytałem sie faceta do kiedy ta promocja trwa jak jeszcze zastanawiałem się nad zakupem bo nie wiedziałem czy iśc w XX0D czy X0D i powiedział że promocja prawdopodobnie będzie już na stałe bo jest to już produkt wycofywany powoli z produkcji.Zresztą na nowej gazetce z FotoJokera jest znowu napisane 299zł więc chyba przez jakiś czas tak pozostanieA przypadkiem promocja na gripy do 400D nie jest związana z tym, że na roku pojawił się 450D i stary grip do niego nie pasuje? 400D powoli będzie wycofywany z rynku, więc lepiej opchnąć tyle gripów ile się da żeby nic starego po magazynie się nie walało.A taka cena za oryginalny grip to nie lada okazja i ja bym się nawet nie zastanawiał tylko brał puki jest.
30D + 17-40L+ Plástico Fantástico
Dlaczego promocja jest niema dla mnie znaczenia. Liczy sie to ze gripa zakupilem taniej niz myslalem ze kosztuje. Ja jestem happy. Cena w kazdym salonie fotojokera jest 299zl zadnych doplat. Pozdrawiam.
To albo ja jestem głupi, albo oni głupoty piszą:
A po dodaniu do koszyka:
Mimo wszystko interesował mnie wyłącznie odbiór osobisty (po tym jak zobaczyłem w jaki sposób traktuje się paczki "fragile" w pewniej firmie kurierskiej X) i ciesze się, że zapłaciłem 328 a nie 415 (co nie znaczy, że 299 by mnie nie cieszyło).![]()
Ostatnio edytowane przez zaitsev ; 25-12-2008 o 13:38
W Gliwickiej Arenie kupiłem za 299zł. 2 dni temu.