Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1343

Wątek: Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM

Mieszany widok

Bywalec Awatar galekeg
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Witam ponownie w sprawie 50-tki Sigmy , czy jest ktoś z Canonem kto używa tego szkła i jest zadowolony lub inaczej szkło spełnia Jego oczekiwania.
    Proszę o kilka informacji: jakie body , jakie zdjęcia(odległości,f/... , t...) i numer serii (wystarczy cztery pierwsze cyfry,szukam potwierdzenia plotki że od 1009... jest OK)
    Ja za "swoją" 50 S dostałem już zwrot kasy , ale teraz mam dylemat 50 1.4 Canon czy następna 50 1.4 Sigma tylko działająca z Canonem (potrzebuję tego światła a na 1.2 mnie nie stać)
    SMENAZENITPRAKTICA(1 rok nikon)CANONCANON DIGITAL x2

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez galekeg Zobacz posta
    Witam ponownie w sprawie 50-tki Sigmy , czy jest ktoś z Canonem kto używa tego szkła i jest zadowolony lub inaczej szkło spełnia Jego oczekiwania.
    Proszę o kilka informacji: jakie body , jakie zdjęcia(odległości,f/... , t...) i numer serii (wystarczy cztery pierwsze cyfry,szukam potwierdzenia plotki że od 1009... jest OK)
    Ja za "swoją" 50 S dostałem już zwrot kasy , ale teraz mam dylemat 50 1.4 Canon czy następna 50 1.4 Sigma tylko działająca z Canonem (potrzebuję tego światła a na 1.2 mnie nie stać)

1001171 - numer mojej
    kupiłem chyba jako jeden z pierwszych na tym forum i w tym wątku
    kupiłem w ciemno i nie narzekam
    na początku wątku masz jakieś moje refleksje i chyba fotki też
    body 5D i 30D
    50 mm canona 1,4 też mam
    został dla żony która woli tamto szkiełko, ja mogę w torbie nic nie mieć idąc do roboty ale sigma musi być : )

Uprawnienia umieszczania postów