Strona 30 z 36 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 357

Wątek: Canon EOS 1000D

Bywalec Awatar zyyys
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lotofag Zobacz posta
    To w takim razie bardzo proszę o informację, gdzie można dostać 450D z 18-55IS za te 1600zł...
    A to już trzeba zapytać Borutaa

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zyyys Zobacz posta
    A to już trzeba zapytać Borutaa
    Czesc, cena podskoczyla, napisalem do sklepu, pisza ze cena poszla do gory przez powyzke euro...

Obecna cena: 1.749,00 zł

Canon EOS 450D+18-55 IS+KARTA 2 GIGA GRATIS!!!

www.japanfoto.pl

jezeli ktos jest zainteresowany kupnem to moze zbierzemy zamowielnia i wieksza ilosc po lepszej cenie
    Ostatnio edytowane przez borutaa ; 29-11-2008 o 14:31

lotofag
    Guest

Domyślnie

O tym Japanfoto jest niestety "dość" niepochlebny wątek na Canon Board: http://canon-board.info/showthread.php?t=33772 i generalnie w necie można poczytać sporo narzekań na obsługę i realną dostępność towaru...
    Ostatnio edytowane przez lotofag ; 29-11-2008 o 15:10

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Kurcze wiec 450d nie jest jzu taki tani bo chytba nie odwaze sie kupic w japanfoto.pl

Na allegro z kitem 1770zl wiec w sumie nie jest az tak zle ale jednak jest to 500zl wiecej niz 1000d... roznice male choc wazne... zwlaszcza wykonczenie ,trzymalem niedawno oba... kurcze 1000d drazni mnie szorskocia plastiku... niedosc ze jest grip pladtikowy to ten plastik jest cholernie nieprzyjemnyu,... no szorstki... ale 500zl to juz prawie 430ex'a mozna kupic na dziendobry...

lotofag
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borutaa Zobacz posta
    ale 500zl to juz prawie 430ex'a mozna kupic na dziendobry...
    Widzę, że zaczynasz wchodzić w ten sam dylemat co ja Gdyby tak Canon znów wprowadził cashback...

Coś już napisał Awatar maciej76
    Miasto
    gno-wlkp

Domyślnie

oj przydalo by sie troche cashbacku na swieta :]

mysle ze warto dolozyc do 450d

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lotofag Zobacz posta
    Widzę, że zaczynasz wchodzić w ten sam dylemat co ja Gdyby tak Canon znów wprowadził cashback...
    Oj dylemat mam duzy... pierwszy DSLR ale jaki....

1. 1000d kit oraz 800zl na jakies szklo lub lampe
    2. 450d i jakies 200zl... no nie wiem nawet na co.. na pokrowiec

Myslalem tez o Sony ale to juz jakies szklo trzeba by bo kitowe podobno totalna porazka.... ogromna abberacja itp...

Moze nikon, wkoncu szkla dobre ale jednak to nadal CCD a Canon wklada w kazde lustro CMOS'a ... nie bede podejmowal tematu na temat obrazu nikona i canona bo to kwestia gustu... nikon intensywniejsze barwy, canon ostrzejszy itp... ale to juz wedle upodoban ale jak mowimy o szumach to jednak canon wygrywa...

Wiem, ze Canon bedzie dobryym wyborem jesli chodzi o jhakosc zdjec... nie mowie o wykonaniu, co do innych sprzetow np Olympus, Pentax to nie mam zielonego pojecia na ich temat wiec chyba zostane przy Canonie... a moze nie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez maciej76 Zobacz posta
    oj przydalo by sie troche cashbacku na swieta :]

mysle ze warto dolozyc do 450d
    Pewnie aparat wart dolozenia tylko w przypadku 450d to bedzie wtedy tylko aparat z kitopwym szklem a 1000d to juz posiadajac ok 2000zl na tewn cel mozna kupic lampe, jakas stalke... cos...
    Patrzylem na OOlympusy ale jakos malutka matryca mnie nie przekonuje
    Ostatnio edytowane przez borutaa ; 30-11-2008 o 17:49 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał

Domyślnie EOS 1000 D + Canon EF 50 mm f/1.8 II

Koledzy czy kupno body 1000D i EF 50 mm f/1.8 II to dobry wybór czy raczej nie trafiony , mocno się zastanawaim nad kupnem " prostej " lustrzanki dla amatorki ( żonki ) i czy dobry bedzie taki zestawik , czy rezygnacja z kitowego obiektywu ma sens ? . Do tego lampa Tumax 880AFZ . Możecie coś doradzić .
    1000D , 18-55 IS , S 17-70 , C 50 1.4

Coś już napisał Awatar maciej76
    Miasto
    gno-wlkp

Domyślnie

doplac te 200 zl do kita i do tego kup ta 50mm

taki zoom sie przyda na imieniny

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

jak mojej amatorce dałem cropa z 50 to powidziała,że ją nogi bolą od chodzenia. Ja jestem na NIE ponieważ crop+małe lipko +stałka to cholernie dużo chodzenia i wymaga to doświadczenia,żeby wiedzieć gdzie stanąć i potem się odchylić przód/tył tylko minimalnie żeby się nie przymierzać 3 razy. Szkło fajne ale w tej konfiguracji i dla amatora mocno nie trafiony IMHO

Strona 30 z 36 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów