Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Wątek: Sony Ericcson

Bywalec
    Miasto
    Olesno

Domyślnie

2.0 to moim zdaniem w sam raz w telefonie, max 3.2 - po co wiecej? zeby ladnie wygladalo w ulotce? chyba tylko...
    Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
    moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez timo Zobacz posta
    2.0 to moim zdaniem w sam raz w telefonie, max 3.2 - po co wiecej? zeby ladnie wygladalo w ulotce? chyba tylko...
    Ciekawostki serwisowe /a propos tematu "po co więcej Mpix w telefonach"/:

http://www.fkn.pl/4,4890,1517724,1,1,artykul.html

Początki nałogu Awatar senner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzik Zobacz posta

Co do tematu, 9fps, moze byc i 90 jesli wrzuca odpowiednio mocny procek, tutaj nie ma mechanicznych luster i migawek.
    zrobimy jeszcze większy offtop:

tak mi się skojarzyło:

"Czas odnotować ten fakt przykry
    przywykliśmy do rzeczy absolutnie niezwykłych "

polecam nagranie:

http://rav7.wrzuta.pl/audio/dJJA9iV9...-_nic_dziwnego

ogólnie polecam artystę - reprezentant nurtu inteligenckiego, co chwali się w dzisiejszych czasach zalewu bezmyślnych raperów

/ OT
    :]

in film we trust

Bywalec Awatar milinet
    Miasto
    Konin, Poznań, Jarocin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    U mnie jest 3,2 MPx i przy wyższych czułościach szumi niemiłosiernie, nowsze modele mają już 5 MPx.
    I szumią jeszcze bardziej niemiłosiernie, to co zobaczyłem z C902 i k850 to jest naprawdę bardzo kiepski żart ze strony producenta, 3,2MPx spokojnie wystarczył po co więcej. Z tych 8MPx będzie jeszcze gorzej, póki nie wprowadzą do produkcji bardziej czułych sensorów np. z czarnego krzemu ale to jeszcze trochę potrwa nie ma sensu iść tą drogą. Panowie producenci "... Nie idźcie tą drogą" ;-)

Bywalec
    Miasto
    Olesno

Domyślnie

ja dzisiaj sobie wpadlem do salonu ery, w ktorym pracuje znajomy, dzieki czemu mialem okazje pobawic sie c702. kurde no, fajny ten telefon, z dwoma "ale": kolejny rodzaj kart i male klawisze poza tym - swietny sprzet.
    Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Dziekuje za uwage

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

ja dzisiaj sobie wpadlem do salonu ery, w ktorym pracuje znajomy, dzieki czemu mialem okazje pobawic sie c702. kurde no, fajny ten telefon, z dwoma "ale": kolejny rodzaj kart i male klawisze poza tym - swietny sprzet.
    Jeśli ktoś jest zainteresowany funkcją nawigacji w tych telefonach ostrzegam: nie jest to GPS lecz AGPS. Róznica taka jak między krzesłem a krzesłem elektrycznym - to ostatnie mniej komfortowe. AGPS działa lokalizując telefon w oparciu o dane ze stacji bazowych operatora, więc na obszarach o małej gęstości zaludnienia, gdzie mamy mało stacji bazowych dokładność tego systemu może sięgać nawet... +-35km - taka mała informacja na wypadek, gdyby ktoś chciał np. w bieszczady jechać. Nie wiem też jak system sprawuje się w sieci obcego operatora, czyli w roamingu.

Bywalec
    Miasto
    Olesno

Domyślnie

tyle czasu zyje bez nawigacji to i dalej dam rade. kolejny gadzet, wcale nie niezbedny. jeszcze bardzo duzo, a jeszcze nigdy nie mialem sytuacji, zebym zalowal braku nawigacji w aucie - wole CB (i nie chodzi o forum ), jest skuteczniejsze i przyjemniejsze w uzyciu.

Bywalec Awatar Reason
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta

Dziekuje za uwage
    Trzymam jeszcze jedną taką sztukę w domu
    Pozdrawiam
    Reason

Zdjęcia

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

tyle czasu zyje bez nawigacji to i dalej dam rade. kolejny gadzet, wcale nie niezbedny. jeszcze bardzo duzo, a jeszcze nigdy nie mialem sytuacji, zebym zalowal braku nawigacji w aucie - wole CB (i nie chodzi o forum ), jest skuteczniejsze i przyjemniejsze w uzyciu.
    Mam dokładnie tak samo - wolę kontakt z żywym człowiekiem. Ponadto dużo bym stracił, gdybym się czasami nie zgubił, nie zapytał o drogę... wolę mapę, CB i kontakt z autochtonami

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów