2.0 to moim zdaniem w sam raz w telefonie, max 3.2 - po co wiecej? zeby ladnie wygladalo w ulotce? chyba tylko...
2.0 to moim zdaniem w sam raz w telefonie, max 3.2 - po co wiecej? zeby ladnie wygladalo w ulotce? chyba tylko...
Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne
Ciekawostki serwisowe /a propos tematu "po co więcej Mpix w telefonach"/:
http://www.fkn.pl/4,4890,1517724,1,1,artykul.html
zrobimy jeszcze większy offtop:
tak mi się skojarzyło:
"Czas odnotować ten fakt przykry
przywykliśmy do rzeczy absolutnie niezwykłych "
polecam nagranie:
http://rav7.wrzuta.pl/audio/dJJA9iV9...-_nic_dziwnego
ogólnie polecam artystę - reprezentant nurtu inteligenckiego, co chwali się w dzisiejszych czasach zalewu bezmyślnych raperów
/ OT
:]
I szumią jeszcze bardziej niemiłosiernie, to co zobaczyłem z C902 i k850 to jest naprawdę bardzo kiepski żart ze strony producenta, 3,2MPx spokojnie wystarczył po co więcej. Z tych 8MPx będzie jeszcze gorzej, póki nie wprowadzą do produkcji bardziej czułych sensorów np. z czarnego krzemu ale to jeszcze trochę potrwa nie ma sensu iść tą drogą. Panowie producenci "... Nie idźcie tą drogą" ;-)
ja dzisiaj sobie wpadlem do salonu ery, w ktorym pracuje znajomy, dzieki czemu mialem okazje pobawic sie c702. kurde no, fajny ten telefon, z dwoma "ale": kolejny rodzaj kart i male klawiszepoza tym - swietny sprzet.
Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
Dziekuje za uwage![]()
Jeśli ktoś jest zainteresowany funkcją nawigacji w tych telefonach ostrzegam: nie jest to GPS lecz AGPS. Róznica taka jak między krzesłem a krzesłem elektrycznym - to ostatnie mniej komfortowe. AGPS działa lokalizując telefon w oparciu o dane ze stacji bazowych operatora, więc na obszarach o małej gęstości zaludnienia, gdzie mamy mało stacji bazowych dokładność tego systemu może sięgać nawet... +-35km- taka mała informacja na wypadek, gdyby ktoś chciał np. w bieszczady jechać. Nie wiem też jak system sprawuje się w sieci obcego operatora, czyli w roamingu.
tyle czasu zyje bez nawigacji to i dalej dam rade. kolejny gadzet, wcale nie niezbedny. jeszcze bardzo duzo, a jeszcze nigdy nie mialem sytuacji, zebym zalowal braku nawigacji w aucie - wole CB (i nie chodzi o forum), jest skuteczniejsze i przyjemniejsze w uzyciu.