Jak to możliwe by sony ericcson (przepraszam jeśli źle napisałem) robił 9 klat na sekundę?
Jak to możliwe by sony ericcson (przepraszam jeśli źle napisałem) robił 9 klat na sekundę?
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."
Nie nie kumpel pokazywał to robi 9 zdjęć. Tylko właśnie nie wiem jak.
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."
Chcesz mi powiedzieć, że to coś jest 3x szybsze niż moja 4setka i dorównuje szybkości Markowi ?
Fotoreporter
skoro nie ma to lustra i tylko migawencja się rusza...
ale 9 klatek, to i tak dosyć wyśrubowana wartość...
Każdy kto ma SE wie jak to działa.
Czasami przydaje się, aż miło popatrzeć![]()
Canon 30D + BG-E2N + Tamron SP 17-50 f/2.8 + Sigma 100-300 f/4 EX HSM IF + Canon 28-80 f/3.5-5.6 II + 580EX II + Monopod GoldPhoto YH304 + Duży i ciężki statyw + Maxtor 750 Gb
Ale oprócz zdjęć SE jest do kitu. Do dzwonienia - dla mnie - znacznie lepsza jest Motorola; ma kilka opcji, o których nie słyszałem, żeby miała je konkurencja.
ja na SE nie moge nic złego powiedziećmiałam 2 do tej pory -> t300 kupiony 6 lat temu i do tej pory działa dzielnie, intensywnie jest wykorzystywany przez mojego brata psuję...a teraz mam k750i ...ii już 3 razy pływał w wannie
i działa bez zarzutówa nie był serwisowany profesjonalnie, jedyne co zrobiłam to sama go rozkrecilam i osuszyłam, mam go 2 rok i zastanawiam sie czy przy obecnych cenach nowych modeli ( w zasadzie różniacych się jedynie obudowami) w ogóle jest sens wymieniać go
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się