Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: Sony Ericcson

Bywalec
    Miasto
    Olesno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NawaShibari Zobacz posta
    wolę mapę, CB i kontakt z autochtonami
    z autochtonami to roznie bywa... kiedys wpadlem na pomysl (teraz juz wiem, ze glupi) skracania drogi na slasku (zapamietajcie! tego sie nie robi!), poniewaz wg mapy byla krotsza droga... wg mapy ten region slaska byl mi obcy, jesli chodzi o takie zadupia, wiec oczywiscie pobladzilem (nie, zeby mieli w tym swoj udzial drogowcy, ktorzy zdemontowali wiadukt - zostala dziura - i nie raczyli o tym poinformowac... efekt: 17 km wiecej, zeby znalezc sie po drugiej stronie wiaduktu o rozpietosci okolo 6 m). ciemna noc w weekend w szczerym polu, totalnie nie wiadomo gdzie jechac. no ale jest swiatelko - nie w tunelu co prawda, tylko jakas strozowka w firmie na rzeczonym zadupiu... podjezdzam, wychodzi ciec, pytam sie go jak mam dojechac do jakiejs glownej drogi, a facet... kiwnal reka w strone najblizszego skrzyzowania i rzekl: "na tym skrzyzowaniu pan w lewo pojedziesz... a dalej panu nie powiem, bo tam to juz te ch*je zaglebioki" - no to sie kurka wodna duuuzo dowiedzialem

sorry za offtopa
    Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
    moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez timo Zobacz posta
    z autochtonami to roznie bywa... kiedys wpadlem na pomysl (teraz juz wiem, ze glupi) skracania drogi na slasku (zapamietajcie! tego sie nie robi!), poniewaz wg mapy byla krotsza droga... wg mapy ten region slaska byl mi obcy, jesli chodzi o takie zadupia, wiec oczywiscie pobladzilem (nie, zeby mieli w tym swoj udzial drogowcy, ktorzy zdemontowali wiadukt - zostala dziura - i nie raczyli o tym poinformowac... efekt: 17 km wiecej, zeby znalezc sie po drugiej stronie wiaduktu o rozpietosci okolo 6 m). ciemna noc w weekend w szczerym polu, totalnie nie wiadomo gdzie jechac. no ale jest swiatelko - nie w tunelu co prawda, tylko jakas strozowka w firmie na rzeczonym zadupiu... podjezdzam, wychodzi ciec, pytam sie go jak mam dojechac do jakiejs glownej drogi, a facet... kiwnal reka w strone najblizszego skrzyzowania i rzekl: "na tym skrzyzowaniu pan w lewo pojedziesz... a dalej panu nie powiem, bo tam to juz te ch*je zaglebioki" - no to sie kurka wodna duuuzo dowiedzialem

sorry za offtopa
    Za to masz co opowiadać
    A najlepszy objazd to drogowskaz Tranzyt - Wrocław na A4 przed Mysłowicami w kierunku Wrocławia... kilkadziesiąt km więcej, ale to były czasy kiedy jeszcze się jechało przez centurm Katowic, Chorzowa i Bytomia...
    Z offtopiczku zrobił się offfftoooop - przepraszam, już będę grzeczny

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Dziekuje za uwage
    Hehe, też mam jeszcze taką w "rezerwie taktycznej"
    To chyba ostatni telefon który został skonstruowany do telefonowania :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Coś już napisał

Domyślnie

Przesiadłem się z motoroli na se i wiem, że wrócę do Motki. Motka ma kilka fajnych opcji, których nie ma SE - co jakiś czas "pika" albo wibruje, jeśli nie obierze się telefonu/sms-a. Ma lepsze oprogramowanie odpowiadające za pisanie. Można w niej było skonfigurować praktycznie KAŻDY przycisk. Miała opcję skrótów (te zamykane nie mają tej opcji).
    To chyba ostatni telefon który został skonstruowany do telefonowania
    http://www1.era.pl/phones/phone_deta...&id_phone=1348

Mnie najbardziej wkurza w telefonach, że mają po 10-60 MB pamięci, a zapychają się przy 90 (Motka L6) wiadomościach albo 2000 (K800i) wiadomości...
    Ostatnio edytowane przez Cień ; 24-11-2008 o 20:20

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów