Pokaż wyniki od 1 do 10 z 61

Wątek: Kupiłem body w laboratoryjnym stanie :(

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maki1000 Zobacz posta
    No i plamy na przesłonie 11 to już lipa,.
    a w jakiej sytuacji będziesz kozystać z 11 lub wiecej ?

bo mnie siechyba jeszcze nie zdazyło

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nie ważne kto Zobacz posta
    a w jakiej sytuacji będziesz korzystać z 11 lub wiecej ?

bo mnie siechyba jeszcze nie zdazyło
    np. macro. Ale czyszczenia matrycy na dłuższą metę nie da uniknąć. Każda, nawet nówka sztuka, prędzej, czy później się zapaskudzi. Więc to drżenie rąk, tak czy siak, trzeba będzie wyleczyć.
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 15-11-2008 o 12:13
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    np. macro. Ale czyszczenia matrycy na dłuższą metę nie da uniknąć. Każda, nawet nówka sztuka, prędzej, czy później się zapaskudzi. Więc to drżenie rąk, tak czy siak, trzeba będzie wyleczyć.

a gdzie tam "ż" wypatrzyłeś

ale to typowe dla netu. jak ktoś nie ma nic ciekawego do powiedzenia to podkresla błędy na czerwono co jest notabene wbrew regulaminowi, a mody zamiast to piętnowac to jeszcze to pochwalają, bo wszak na tym forum nie od dzis wiadomo ze nowi to tylko trole

żal

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

jak ktoś nie ma nic ciekawego do powiedzenia to podkresla błędy
    Bo widzisz, "punkt widzenia zależy.." Dla mnie wypowiedź Kolaja była zarówno ciekawa, jak i na temat. Jak to się ma do twojego następnego postu? Ale rozumiem że wytknięcie błędów (choćby niesłusznych) to taka skuteczna płachta na byka, a ty dzięki Kolajowi masz już zmarnowany weekend?

wszak na tym forum nie od dzis wiadomo ze nowi to tylko trole
    A tutaj to już nieco sam sobie zaprzeczasz.. Bo skoro jesteś takim nowym, 15to_postowym użytkownikiem, to jak możesz ocenić co jest na tym forum "nie od dziś"?

A tak na zamknięcie OT: trollem się stajesz w świadomości innych, z uporem maniaka brnąc w taki właśnie wątek.
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    Ale rozumiem że wytknięcie błędów (choćby niesłusznych)

.

Właśnie !! kłania sie 6 pkt regulaminu !!

zabronione jest wytykanie błędów ( a w tym wypadku ciężko nawet o nim mówić )

i dlatego pytam sie . dlaczego mody na to pozwalaja "starym" podczas gdy ja zrobiłbym to samo zapewne dostałbym ostrzeżenie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    Bo skoro jesteś takim nowym, 15to_postowym użytkownikiem, to jak możesz ocenić co jest na tym forum "nie od dziś"?

.

bo posiadłem niezwykłą umiejętnosć zwaną czytaniem wątków - a do owej nie trzeba mmieć konta
    Ostatnio edytowane przez nie ważne kto ; 16-11-2008 o 12:05 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Właśnie !! kłania sie 6 pkt regulaminu !!

zabronione jest wytykanie błędów ( a w tym wypadku ciężko nawet o nim mówić )

i dlatego pytam sie . dlaczego mody na to pozwalaja "starym" podczas gdy ja zrobiłbym to samo zapewne dostałbym ostrzeżenie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

bo posiadłem niezwykłą umiejętnosć zwaną czytaniem wątków - a do owej nie trzeba mmieć konta
    Caly czas hipotetyzujesz.. Dostales juz jakies ostrzezenie? Skad wiesz, ze bys dostal? Wez przestan dywagowac i wymyslac, tylko skup sie na temacie - Bo dostaniesz osta za offtopic
    Na świat spoglądam przez armatę...

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonBolano Zobacz posta
    Dostales juz jakies ostrzezenie?

nie dostałem co nie zmienia faktu że pkt 6 ostał złamany.
    gdybym chciał poprawiać innych to na forum zrobiłoby się czerwono. pisanie "nie" z przymiotnikami osobno to norma. a jest to uznawane za błąd ortograficzny. przynajmniej z czasów kiedy ja teke tachałem do "budy"

Uprawnienia umieszczania postów