Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 15-11-2008 o 12:13
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
a gdzie tam "ż" wypatrzyłeś
ale to typowe dla netu. jak ktoś nie ma nic ciekawego do powiedzenia to podkresla błędy na czerwono co jest notabene wbrew regulaminowi, a mody zamiast to piętnowac to jeszcze to pochwalają, bo wszak na tym forum nie od dzis wiadomo ze nowi to tylko trole
żal
Bo widzisz, "punkt widzenia zależy.." Dla mnie wypowiedź Kolaja była zarówno ciekawa, jak i na temat. Jak to się ma do twojego następnego postu? Ale rozumiem że wytknięcie błędów (choćby niesłusznych) to taka skuteczna płachta na byka, a ty dzięki Kolajowi masz już zmarnowany weekend?
A tutaj to już nieco sam sobie zaprzeczasz.. Bo skoro jesteś takim nowym, 15to_postowym użytkownikiem, to jak możesz ocenić co jest na tym forum "nie od dziś"?wszak na tym forum nie od dzis wiadomo ze nowi to tylko trole
A tak na zamknięcie OT: trollem się stajesz w świadomości innych, z uporem maniaka brnąc w taki właśnie wątek.
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
Właśnie !! kłania sie 6 pkt regulaminu !!
zabronione jest wytykanie błędów ( a w tym wypadku ciężko nawet o nim mówić )
i dlatego pytam sie . dlaczego mody na to pozwalaja "starym" podczas gdy ja zrobiłbym to samo zapewne dostałbym ostrzeżenie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
bo posiadłem niezwykłą umiejętnosć zwaną czytaniem wątków - a do owej nie trzeba mmieć konta
Ostatnio edytowane przez nie ważne kto ; 16-11-2008 o 12:05 Powód: Automerged Doublepost