Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 67 z 67

Wątek: EOS 40D wady i zalety

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aseptyczny Zobacz posta
    PS. Po dluzszym namysle mam inny minus. Dzwiek migawki mnie denerwuje. W Olku mialem jakis taki ladniejszy i zgrabniejszy
    40D dźwięk migawki ma w zasadzie cudownie pomijalny, porównując np. do - co by tu z nowości - Nikona D700
    D700 przebija hałasem 20D canona...

Bywalec Awatar milinet
    Miasto
    Konin, Poznań, Jarocin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    D700 przebija hałasem 20D canona...
    O matko z córką... powaga? no to chociaż tak się będę pocieszał że nie posiadam tej puszki
    I faktycznie jest tak jak pisał kolega. 40D ma naprawdę przyjemny odgłos migawki, dużo cichszy od 20D i o dziwo cichszy też od 50D.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

40d i przyjemny odglos ? ;] bez zartow prosze ;]
    no comment...

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    40d i przyjemny odglos ? ;] bez zartow prosze ;]
    Też się pod tym podpisuję - generalnie wydawało mi się, że nigdy nie zwracam uwagi na takie drobiazgi jak odgłos migawki ale po kilku zdjęciach 40d jednak zmieniłem zdanie... Nie wiem jak inne egzemplarze ale w moim odgłos (dla mnie) był tragiczny. Do tego jeszcze ten nieszczęsny telewizor z tyłu wielki ale w zasadzie to niewiele na nim widać i trudno cokolwiek ocenić jeśli chodzi o zdjęcia. Nie mówię, że to zły aparat bo trudno go dyskwalifikować z powodu odgłosu migawki ale u mnie za długo 40d nie gościło.
    Pozdrawiam,
    D.C.

Domyślnie

tez macie problemy huehue cieszcie sie, ze lustro nie gdaka lub nie pieje jak w kompaktach...

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Można zawsze słuchać ajpoda podczas robienia zdjęć i kłopot z głowy
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Bywalec Awatar milinet
    Miasto
    Konin, Poznań, Jarocin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dgcracker Zobacz posta
    Też się pod tym podpisuję - generalnie wydawało mi się, że nigdy nie zwracam uwagi na takie drobiazgi jak odgłos migawki ale po kilku zdjęciach 40d jednak zmieniłem zdanie... Nie wiem jak inne egzemplarze ale w moim odgłos (dla mnie) był tragiczny. Do tego jeszcze ten nieszczęsny telewizor z tyłu wielki ale w zasadzie to niewiele na nim widać i trudno cokolwiek ocenić jeśli chodzi o zdjęcia. Nie mówię, że to zły aparat bo trudno go dyskwalifikować z powodu odgłosu migawki ale u mnie za długo 40d nie gościło.
    Pozdrawiam,
    D.C.
    Wszystko zależy kto jakie ma odniesienie.. tzn. do jakiej puszki. Nie wiem w stosunku do jakich cichobiegów mówisz że 40D jest tragiczne ale dla mnie po przesiadce z 20D jest dużo lepiej i ciszej.

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów