Masz problem z barwą nosa prawda? wymaskuj go = zaznacz go sobie i potem zdejmij troszeczke czerwonego!
Pozdrawiam
Masz problem z barwą nosa prawda? wymaskuj go = zaznacz go sobie i potem zdejmij troszeczke czerwonego!
Pozdrawiam
jak na mój gust to ciągle dużo za dużo obróbki w programie graficznym. Oczy ze wszystkich zdjęć (tych ostatnich też) crazyeyesdog nie są 'minimalnie za mocno wybielone' tylko ostro popsute mocno przesadzoną obróbką.Nadal minimalnie za mocno wybielasz oczy.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Dokładnie z gxxxx bata nie ukręcisz. Dopóki nie popracujesz nad techniką nie zrobisz dobrych zdjęć, nawet jeśli wydaje Ci się, że Twoja znajomość programu graficznego jest dobra. Moja rada, przeglądaj zdjęcia innych na początek, ucz się teorii a przedewszystkim znajdź sobie modelke/modela.
jeden wielki plastik na zdjeciach masz...
Przejechałeś się na zabawie - byłoby trafniejszym określeniem...
To chyba Kucza21 pisał - przesledź ten wątek, tak ja wiem ze to dużo, poczytaj i zastosuj się do wielu ciekawych rzeczy tu powiedzianych.
Bo dodajesz zdjęcia a cały czas praktycznie zaliczasz powtorki z tych samych błędów.
Pozdrawiam
Zrób poprawne zdjęcie później baw się w programie....
w "sowtware" jest taki temat jak "uratowana fota". Jesli robisz w RAWach to moze podeślij go tam jakoś i ktos ci pokarze jak powinno wyglądać zdjęcie...