Na to jakieś idealnej rady nie ma. Może poprosić modów o czujność i jak ktoś taki się pojawi to ten wątek zamknąć, a otworzyć nowy. Póki co jeszcze musisz wykazać cierpliwość 8).
Na to jakieś idealnej rady nie ma. Może poprosić modów o czujność i jak ktoś taki się pojawi to ten wątek zamknąć, a otworzyć nowy. Póki co jeszcze musisz wykazać cierpliwość 8).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Marek - na razie jedyne, co można zrobić, to ściągnąć RAWy, C1 v4.5.1 i samemu wnioski wyciągnąć. Z tego, jaki daje obrazek.
I czekać...
a ja Panowie na pytanie o dostępność mkII u jednego ze znanych na forum tipów, dostałem odpowiedź, że najprawdopodobniej będzie można ją kupić pod koniec lutego![]()
6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L
Coś czuję, że cena zamiast spadać, to poszybuje. I jeszcze się będą kolejki społeczne tworzyć ;-)
no ale tym sposobem, może zamkniemy licznik postów(9999) w tym wątku![]()
6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L
no to liczę na czujność modów i żegnam w tym wątku... szkoda czasu na bicie piany , lepiej ją wypić...![]()
A jak kupilem 1ds II i poki co 5d II mam w glebokim powazaniu. Piatka wyjdzie, potestuja, przykleja niebieska kropke, cena spadnie, wtedy pomysle, teraz ciesze sie z posiadania sprawdzonej, bardzo dobrej konstrukcji jaka jest 1ds II.
Zabrzmiało jak chwalenie się, to nie wątek o tym ;]
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz