Strona 177 z 315 PierwszyPierwszy ... 77127167175176177178179187227277 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 761 do 1 770 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Uzależniony

Domyślnie

w zasadzie to doszliśmy do granic absurdu. producent pokazał produkt którego poki co nie jest w stanie wprowadzić do sklepów, userzy skrytykowali tenże wirtualny produkt za niedziałający AF mimo że tak naprawdę nikt na tym sprzecie nie pracował ,a prototyp to kilka osób zaledwie widziało a i Ci zniknęli nie wiadomo gdzie. Producent nie do końca jest pewny jaką puszkę udało mu sie skonstruować (krzyżowe AF) i jaką specyfikację techniczną zamieścić na firmowej fitrynie. Nawet dystrybutor nie specjalne zainteresowany jest czymkolwiek i sprawia wrazenie że jest mu głęboko wszystko jedno co, kiedy i czy wogóle ktoś to kupi a informacji jakich udziela w wywiadzie który jakby nie było, obejrzały setki jeśli nie tysiące internautów są merytorycznie na poziomie przedszkola.

Czy to taki nowy sposób promocji czy poprostu kolejny wymiar absurdalnej rzeczywistości? przy tym wszystkim to świat z Alternatywy 4, wydaje sie być poukładany i logiczny ;-))).

ps. jest jeszcze jedno rozwiązanie którego w sumie obawiam sie najbardziej. Canon czuje sie na tyle mocny że userów ma w d....ie
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 23-10-2008 o 10:09

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gringo997 Zobacz posta
    to gdzie ty k*wa mieszkasz??? ja sprawdzalem i siedzi za 2.77PLN jak chodzi o sprzedaz a skup ok 2,72PLN...
    To naucz się sprawdzać a nie pisz farmazonów
    http://stooq.com/q/?s=usdpln&c=10d&t=l&a=ln&b=0
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Uzależniony

Domyślnie

dokładnie tak. niestety trzeba sie liczyć z USD powyżej 3 Zł
    http://waluty.wp.pl/wykresy_walut.ht...6d5a&_ticrsn=5
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 23-10-2008 o 10:13

Początki nałogu
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Marudzisz...
    Nikon dokladnie to samo robi ze swoimi puszkami, oglasza, a w sklepach po trzech miesiacach.
    Mialem mozliwosc robienia zdjec przez tydzien nowa piatka - dla mnie dobry aparat - swietny ze stalkami L (co mozna bylo przewidziec), filmy mi zupelnie nie 'robia', wiec nie testowalem. AF dziala tak samo ja w starej piatce, wysokie ISO zaskakujaco dobrze wyglada, generalnie poprawiony i udoskonalony aparat dla zaawansowanych amatorow i tych, ktorzy do swojej pracy nie potrzebuja serii 1D. Nie bylem zwolennikiem 5D, nie bede i 5D MKII.
    Tyle w temacie.
    Ostatnio edytowane przez lukep ; 23-10-2008 o 10:15

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukep Zobacz posta
    Marudzisz...
    Nikon dokladnie to samo robi ze swoimi puszkami, oglasza, a w sklepach po trzech miesiacach.
    no nie wiem. o ile na N d3 czekało sie chyba rzeczywiście około miesiąca, to d700 było do kupienia realnie po 2-3 tyg. Nikon wyjątkowo sprawnie przeprowadził dystrybucję tych nowości.

jeśłi tydzień robiłeś foty nową 5 to poprosże o link do jakiś sampelków bo tych jak na lekarstwo. najchętnie jakbyć miał coś z 85/1.2. Może być na PW, z góry serdecznie dziekuję. Wreszcie coś.
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 23-10-2008 o 10:19

Początki nałogu
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

A przez wiele lat, czekalo sie nawet pol roku na nowa puszke od prezentacji...
    D3 tez dlugo nie bylo, z cala pewnoscia nie trzy tygodnie.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A nie wystarczy, że piłkarzyki mają w pokoju? Po co im jeszcze sprzęt, który mają promować i sprzedawać? :-(:-(
    No tak świeta racja!

Pzdr.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukep Zobacz posta
    A przez wiele lat, czekalo sie nawet pol roku na nowa puszke od prezentacji...
    D3 tez dlugo nie bylo, z cala pewnoscia nie trzy tygodnie.
    dokładnie po miesiącu pojawiły sie pierwsze sztuki w PL. pamietam bo znajomy strasznie na zakupie był i zdawał relację z zakupowego pola bitwy ;-)

Lukep. Poprosze o sampelki. po tygodniu użytkowania to pewnie cały dysk masz nimi zawalony. podziel sie choćby kilkoma na priv. albo choćby jednym, z 5dII +85/1.2 . Jeszcze raz dzięki

ps. nie wiem czy jestem zwolennikiem czy przeciwnikiem nowej 5. bedę wiedział jak zobaczę konkretne foty z tej puszki
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 23-10-2008 o 10:26

Uzależniony

Domyślnie

lukep nie daj się prosić, pokaż sample, najlepiej oryginały
    z góry serdeczne dzięki!!!
    6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L

Początki nałogu Awatar Krasuski
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Rozumiem ze Kubman zaraz po zakupie nowej piatki wyjechal do Afryki na ptaszki? Bo cos nie chce mi sie wierzyc ze obrazil sie na forum na tyle by nawet nie powychwalac nowego nabytku .
    Z tego co pamiętam to Kubman nie kupił 5mkII tylko zapisał się na testowanie nowej 5

Strona 177 z 315 PierwszyPierwszy ... 77127167175176177178179187227277 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów