jak już tak planowo/zakupowo piszemy to jak dla mnie liczył sie zakup listopadowy. nawet jeśli przepłacony trochę z tytułu nowości. ale trudno ...skoro puszka najprawdopodobniej dopiero w grudniu to mnie to rybka i mogę czekać spokojnie do wiosny. a może w miedzyczasie jakieś 3d albo d3x anonsują?
Dla mnie też liczył się listopadowy, ale jak widać C wstrzymuje dostawę.
Chciałem odliczyć FK, wiadomo - listopad.
Fajnie, to przybędzie trochę linków VIDEO na naszym forum.
Zacieram ręce czekając z Adobe CS4 PRODUCTION PREMIUM oraz FINAL CUT PRO
Słowem, ciekawe czy na mikołajki będzie na rynku polskim?
Obstawiam, że do 15XII powinien się wykluć![]()
Ostatnio edytowane przez GINN ; 06-11-2008 o 16:05
nie wiem czy to nie będzie reklama czy coś, ale przecież tutaj na forum jest za 14k 1Ds3 do wzięcia z niedużym przegiem...
nigdy wielce się sprzętem nie interesowałem, stąd też pierwsze co uszłyszałem o 5D, to byłby słowa jego użytkowników, że jest to połączenie genialnej matrycy i zniechęcającej reszty (AF, ergonomia itp.).
taki przedsmak tego co można dostać w 1D(s), ale tylko przedsmak, lekki zapach, tak żeby zachęcić do tego jakie zdjęcia daje, ale wadami wywołać u użytkowników niedosyt, a to w tym celu, żeby za długo z kupnem wyższego modelu potencjalny posiadacz 5D nie zwlekał.
tylko bardzo rzadko ktoś sprzedaje sprzęt bo potrzebuje nagle kasy i pisze że niżej niż cena rynkowa. Najtaniej używkę widziałem za 18k
nie wiem jak teraz, ale przed zwyżkami $$, nowy DsIII w adoramie kosztował jakieś 16.5k - majac procz niego 2 body (co pozwala na odsylanie w ramach ew. gwarancji) to nie jest zla transkacja...
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
No dobra. 16 za nowego, wydaje się dobrą ceną jeśli sprzęt szybko na siebie zarobi, oczywiście...
Ale wciąż powtarzam sobie, że to ponad dwukrotnie więcej niż za nową 5dII, która robi przecież piękne foty.
A poważnie, ile fajnych szkieł można kupić za 16k...
Wtedy wiem, że to jeszcze nie teraz![]()
z tym AFem w 5D faktycznie jest aż tak, że tylko D700 pozostaje?