wczoraj bylem w MM i Fotojoker - albo powysprzedwali albo na codzien maja tak ubogi wybor (oczywiscie torb na lustrzanki bo na male malpki to do wyboru do koloru).
Canon 450D + 18-55 IS + 55-250 IS, Sandisk SDHC EXTREME III 4GB
Mój "strzał w ciemno", dla Ciebie Portal: Crumpler Pretty Boy XL / 4000
Poszperaj tochę w sieci, może coś w ten deseń?
Natrafiłem przypadkowo na nowość firmy Kata: 3N1-10, 3N!-20, 3N1-30. Plecaki są połączeniem slinga (szybki dostęp do aparatu z założonym obiektywem) ze zwykłym plecakiem na dwa paski. Czy ktoś miał już z tym do czynienia?
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
krzy: zajrzyj do sklepu fotograficznego zaraz k. Empiku w centrum handlowym Targówek (Wawa, przy trasie Toruńskiej). Mają spory wybór, ja tam kupiłem swojąZobacz najpierw ceny na fotoklik.pl (to ich sklep internetowy), bo te w sklepie są sporo wyższe
Przed zakupem powołałem się na cenę z WWW i w takiej kupiłem torbę.
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
no niestety tam gdzie ja mieszkam to jest tylko fotojoker , mediamarkt i kilka hipermarketow w ktorych nic ciekawego z tej dziedziny nie ma
Eee, chyba nie możliwe. Sam kiedyś jadąc na mazury nadłożyłem ok. 100 km, żeby jechać przez Białystok i kupić filtr "polarka" - akurat wtedy na szybko - tak od ręki nie znalazłem w W-wie.
Jak nie chcesz "Lowepro Off Road" sprawdź jakieś mniejsze sklepy foto, napewno sprzedają torby do aparatów.
W najgorszym razie będziesz musiał pozwiedzać jak turysta kilka punktów
ale uwzględniając Twoje specyficzne wymagania lepiej nie kupuj wysyłkowo - warto przymierzyć do sprzętu.
wiesz w tych mnijeszych sklepach jest pelno pokrowcow ale tylko na male malpki , nawet na hybrydy ciezko dostac a co mowiac o lustrzankach - brak slow o moim miescie, nie tylko w dostaniu pokrowca