Strona 174 z 357 PierwszyPierwszy ... 74124164172173174175176184224274 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 731 do 1 740 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzy Zobacz posta
    ... a najlepiej weź sprzęt do sklepu i poprzymierzaj ...
    I takie rozwiązanie moim zdaniem jest najlepsze. Zrób sobie wycieczkę do dobrze zaopatrzonego sklepu foto i "namacalnie" sprawdź jaki typ torby (niekoniecznie tylko i wyłącznie modele firmy Lowepro) będzie Tobie najbardziej odpowiadał.
    EOS + Speedlite

Bywalec
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

wczoraj bylem w MM i Fotojoker - albo powysprzedwali albo na codzien maja tak ubogi wybor (oczywiscie torb na lustrzanki bo na male malpki to do wyboru do koloru).
    Canon 450D + 18-55 IS + 55-250 IS, Sandisk SDHC EXTREME III 4GB

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Portal Zobacz posta
    wczoraj bylem (...) Fotojoker ...
    Jeżeli chodzi o dostępność akcesoriów takich jak torby na sprzęt foto to Fotojoker prezentuje poziom wręcz żałosny, zresztą ze statywami i filtrami jest podobnie.
    EOS + Speedlite

Uzależniony

Domyślnie

Mój "strzał w ciemno", dla Ciebie Portal: Crumpler Pretty Boy XL / 4000
    Poszperaj tochę w sieci, może coś w ten deseń?

Początki nałogu
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

Natrafiłem przypadkowo na nowość firmy Kata: 3N1-10, 3N!-20, 3N1-30. Plecaki są połączeniem slinga (szybki dostęp do aparatu z założonym obiektywem) ze zwykłym plecakiem na dwa paski. Czy ktoś miał już z tym do czynienia?
    Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...

Bywalec Awatar krzy
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Jeżeli chodzi o dostępność akcesoriów takich jak torby na sprzęt foto to Fotojoker prezentuje poziom wręcz żałosny, zresztą ze statywami i filtrami jest podobnie.
    Święte słowa!
    Jak ostatnio zaglądałem do FOTOJOKERA to miałem wrażenie, że jestem w jakiejś fili Sonolty

Portal - w rejonie jakiego miasta przebywasz? może ktoś podpowie dobry sklep z torbami foto.

Początki nałogu
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

krzy: zajrzyj do sklepu fotograficznego zaraz k. Empiku w centrum handlowym Targówek (Wawa, przy trasie Toruńskiej). Mają spory wybór, ja tam kupiłem swoją Zobacz najpierw ceny na fotoklik.pl (to ich sklep internetowy), bo te w sklepie są sporo wyższe Przed zakupem powołałem się na cenę z WWW i w takiej kupiłem torbę.
    Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...

Bywalec
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

no niestety tam gdzie ja mieszkam to jest tylko fotojoker , mediamarkt i kilka hipermarketow w ktorych nic ciekawego z tej dziedziny nie ma

Bywalec Awatar krzy
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Portal Zobacz posta
    no niestety tam gdzie ja mieszkam to jest tylko fotojoker , mediamarkt i kilka hipermarketow w ktorych nic ciekawego z tej dziedziny nie ma
    Eee, chyba nie możliwe. Sam kiedyś jadąc na mazury nadłożyłem ok. 100 km, żeby jechać przez Białystok i kupić filtr "polarka" - akurat wtedy na szybko - tak od ręki nie znalazłem w W-wie.
    Jak nie chcesz "Lowepro Off Road" sprawdź jakieś mniejsze sklepy foto, napewno sprzedają torby do aparatów.
    W najgorszym razie będziesz musiał pozwiedzać jak turysta kilka punktów
    ale uwzględniając Twoje specyficzne wymagania lepiej nie kupuj wysyłkowo - warto przymierzyć do sprzętu.

Bywalec
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

wiesz w tych mnijeszych sklepach jest pelno pokrowcow ale tylko na male malpki , nawet na hybrydy ciezko dostac a co mowiac o lustrzankach - brak slow o moim miescie , nie tylko w dostaniu pokrowca

Strona 174 z 357 PierwszyPierwszy ... 74124164172173174175176184224274 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów