Się czepiasz...
Się czepiasz...
Widzę ze sporo mnie ominęło w niedzielę, ale nie miałem juz siły zerwać się na 11![]()
C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
http://magix.digart.pl/
Wielka szkoda, ze podczas zlotu nie dopisala pogoda, piatek i sobota nie zachecala do fotografowania w plenerze. Rozumiem, ze wiele osob z tego powodu zdecydowalo sie nie przyjezdzac, ale jesli juz wpisywali sie najpierw na liste rezerwacji miejsc w knajpie, to mogli chociaz dac znac ze sie nie stawia... Tak to wyszlo na to, ze z ponad 20-kilku zdeklarowanych na miejscu bylo moze z 9-ciu.
Powstal tez plan, zeby przelozyc termin nastepnego zlotu na jakis bardziej sprzyjajacy pogodzie miesiac. Moze na wiosne?
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Ale powiedzcie mi dlaczego akurat zlot jest w Krakowie? Nie może być Łódź lub chociaż Warszawa??![]()
Pierwszy zlot byl w Krakowie i potem juz tak zostalo. Akurat to miasto bardzo przyjazne dla turystow no i jest sporo rzeczy do obfotografowania. Co bys nam pokazal w Lodzi? Piotrkowska i zoo? W Warszawie jest juz wiecej atrakcji, z tym ze tam o 22 to juz puste ulice sa...
Jest w lodzi i w okolicach troche do pokazania (byl ktos w arboteum w Rogowie w wiosne - ja bylem - nie starczylo mi klisz)
A zresztą po zdjęciach wynika że canonowcy w krakowie nie robili zdjęć tylko pivko popijali - to w łodzi jest zagwarantowane w ogrodkach na pietrynie![]()