Zobacz wyniki ankiety: propozycja

Głosujących
46. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 24 z 25 PierwszyPierwszy ... 1422232425 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 248

Wątek: [Kraków] IV Krakowski Zlot Canon-Board 2008

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Się czepiasz...
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków i okolice

Domyślnie

Widzę ze sporo mnie ominęło w niedzielę, ale nie miałem juz siły zerwać się na 11
    C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
    http://magix.digart.pl/

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Wielka szkoda, ze podczas zlotu nie dopisala pogoda, piatek i sobota nie zachecala do fotografowania w plenerze. Rozumiem, ze wiele osob z tego powodu zdecydowalo sie nie przyjezdzac, ale jesli juz wpisywali sie najpierw na liste rezerwacji miejsc w knajpie, to mogli chociaz dac znac ze sie nie stawia... Tak to wyszlo na to, ze z ponad 20-kilku zdeklarowanych na miejscu bylo moze z 9-ciu.

Powstal tez plan, zeby przelozyc termin nastepnego zlotu na jakis bardziej sprzyjajacy pogodzie miesiac. Moze na wiosne?

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    Wielka szkoda, ze podczas zlotu nie dopisala pogoda, piatek i sobota nie zachecala do fotografowania w plenerze. Rozumiem, ze wiele osob z tego powodu zdecydowalo sie nie przyjezdzac, ale jesli juz wpisywali sie najpierw na liste rezerwacji miejsc w knajpie, to mogli chociaz dac znac ze sie nie stawia... Tak to wyszlo na to, ze z ponad 20-kilku zdeklarowanych na miejscu bylo moze z 9-ciu.

Powstal tez plan, zeby przelozyc termin nastepnego zlotu na jakis bardziej sprzyjajacy pogodzie miesiac. Moze na wiosne?
    I słusznie, już w ubiegłym roku mówiłem, że październik to za późno

Domyślnie

Ale powiedzcie mi dlaczego akurat zlot jest w Krakowie? Nie może być Łódź lub chociaż Warszawa??

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Teraz moja kolej...
    1. To było wtedy jak canis robił zdjęcie jak myst robił zdjęcie

2. Jak plener to plener...

3.

4. Irytujący bokeh? Wołna-9

5.

6.

Ostatnio edytowane przez Kaan ; 06-10-2008 o 17:04

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aligator16 Zobacz posta
    Ale powiedzcie mi dlaczego akurat zlot jest w Krakowie? Nie może być Łódź lub chociaż Warszawa??
    Bo go Krakusy organizują?
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

I jeszcze jedno, chopaki wracają z "polowania"

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aligator16 Zobacz posta
    Pierwszy zlot byl w Krakowie i potem juz tak zostalo. Akurat to miasto bardzo przyjazne dla turystow no i jest sporo rzeczy do obfotografowania. Co bys nam pokazal w Lodzi? Piotrkowska i zoo? W Warszawie jest juz wiecej atrakcji, z tym ze tam o 22 to juz puste ulice sa...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    Pierwszy zlot byl w Krakowie i potem juz tak zostalo. Akurat to miasto bardzo przyjazne dla turystow no i jest sporo rzeczy do obfotografowania. Co bys nam pokazal w Lodzi? Piotrkowska i zoo? W Warszawie jest juz wiecej atrakcji, z tym ze tam o 22 to juz puste ulice sa...
    Jest w lodzi i w okolicach troche do pokazania (byl ktos w arboteum w Rogowie w wiosne - ja bylem - nie starczylo mi klisz )
    A zresztą po zdjęciach wynika że canonowcy w krakowie nie robili zdjęć tylko pivko popijali - to w łodzi jest zagwarantowane w ogrodkach na pietrynie

Strona 24 z 25 PierwszyPierwszy ... 1422232425 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów