Nic nie stoi na przeszkodzie aby na wiosnę zorganizować kolejny zlot w Łodzi, jeżeli oczywiście znajdą się osoby zainteresowane organizacją i uczestnictwem.
Nic nie stoi na przeszkodzie aby na wiosnę zorganizować kolejny zlot w Łodzi, jeżeli oczywiście znajdą się osoby zainteresowane organizacją i uczestnictwem.
Bo pogoda nie udało się, więc co mieliśmy robić ?? Poza tym mamy fajne foty z muzeum lotnictwa, ale jeszcze parę osób nie wrzuciło
Niedzielny plener też jest ok.
Oczywiście jestem jak najbardziej za zmianą miejsca następnego zlotu pod warunkiem, że ktoś go zorganizuje i ludzie będą chętni.
Canon 50D + dodatki
tylko z Krakowa nie ma pociągu bezpośredniego, więc trzeba się będzie autkiem zebraćŁódź bardzo chętnie bym zobaczył, a szczególnie jakąś starą ceglaną fabrykę
![]()
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
Taki sam mialbym problem jak bym jechal do krakowa
Co do starej no ale może odnowionej cegły to oczywiście manufaktura
Zdjęcie jakieś stare pierwsze lepsze znalezione - z arboretum
http://gallery.stonoga.org/v/mcj/pl_...5_001.JPG.html
W google mozna tego sporo znaleźć. W wiosne prawdziwy raj dla makro/przyroda
Pomimo niesprzyjającej pogody i niepełnej frekwencji zlot uważam za bardzo udany. Co prawda byłem tylko w sobotę, ale było bardzo fajnie. Daje kilka fotek. Niestety zimno i deszcz całkowicie zniechęciły mnie do wyciągania aparatu - te które tu pokazuję to jakieś 3/4 ze wszystkichFaktycznie trzebaby pomyslec nad przesunięciem zlotu na wiosnę
Gdyby jednak tak się nie stało zachęcam do przybywania pomimo pogody, bo na prawdę WARTO!
Miłego dniamoja www
Kurcze ależ mi szkoda, że nie mogłem/mogliśmy być tym razem na zlocie :-(
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow