Zobacz wyniki ankiety: propozycja

Głosujących
46. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 248

Wątek: [Kraków] IV Krakowski Zlot Canon-Board 2008

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aligator16 Zobacz posta
    Ale powiedzcie mi dlaczego akurat zlot jest w Krakowie? Nie może być Łódź lub chociaż Warszawa??
    Pierwszy zlot byl w Krakowie i potem juz tak zostalo. Akurat to miasto bardzo przyjazne dla turystow no i jest sporo rzeczy do obfotografowania. Co bys nam pokazal w Lodzi? Piotrkowska i zoo? W Warszawie jest juz wiecej atrakcji, z tym ze tam o 22 to juz puste ulice sa...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    Pierwszy zlot byl w Krakowie i potem juz tak zostalo. Akurat to miasto bardzo przyjazne dla turystow no i jest sporo rzeczy do obfotografowania. Co bys nam pokazal w Lodzi? Piotrkowska i zoo? W Warszawie jest juz wiecej atrakcji, z tym ze tam o 22 to juz puste ulice sa...
    Jest w lodzi i w okolicach troche do pokazania (byl ktos w arboteum w Rogowie w wiosne - ja bylem - nie starczylo mi klisz )
    A zresztą po zdjęciach wynika że canonowcy w krakowie nie robili zdjęć tylko pivko popijali - to w łodzi jest zagwarantowane w ogrodkach na pietrynie

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

A zresztą po zdjęciach wynika że canonowcy w krakowie nie robili zdjęć tylko pivko popijali - to w łodzi jest zagwarantowane w ogrodkach na pietrynie
    Bo pogoda nie udało się, więc co mieliśmy robić ?? Poza tym mamy fajne foty z muzeum lotnictwa, ale jeszcze parę osób nie wrzuciło

Niedzielny plener też jest ok.

Oczywiście jestem jak najbardziej za zmianą miejsca następnego zlotu pod warunkiem, że ktoś go zorganizuje i ludzie będą chętni.
    Canon 50D + dodatki

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Dokładnie.
    Z Płocka do Łodzi czy wawy jest rzut kamieniem - więc można w ciemno jechać.
    Poza tym do centrum każdy ma podobną drogę
    5D + L

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów