Strona 174 z 203 PierwszyPierwszy ... 74124164172173174175176184 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 731 do 1 740 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Jw. Czy wszystkie piny "stoją" na bacznośc.Czy żaden nie zgięty lub nie wyłamany?

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

o rany, uratowaliście mi życie Dzięki. Piny były ok, ale profilaktycznie postanowiłem przedmuchac ostrożnie sprężonym powietrzem.. i teraz działa. Choć i tak chyba będę musial go kiedyś tam wysłać..

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ted Zobacz posta
    o rany, uratowaliście mi życie Dzięki. Piny były ok, ale profilaktycznie postanowiłem przedmuchac ostrożnie sprężonym powietrzem.. i teraz działa. Choć i tak chyba będę musial go kiedyś tam wysłać..
    Dlaczego ? Byc może karta była "brudna".Sam od czasu jak połozyłem kartą pina utrzymuje je w sterylności .Cieszę się ze sie udało. :grin: .Powietrze z puszki ? Pozdrawiam.

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

Jeśli chodzi o kartę to nie sądzę, bo SD używam wlasciwe jako rezerwowej i rzadko ją wyjmuje, ale kto to wie.. Powietrze z puszki, ale bardzo ostrożnie zeby się nie skropliło i po wyjęciu baterii. A co do wyslania to dlatego, ze ze 2 razy mialem komunikat przy włączaniu aparatu: " błąd systemu czyszczenia matrycy, skontaktuj się z serwisem"

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ted Zobacz posta
    A co do wyslania to dlatego, ze ze 2 razy mialem komunikat przy włączaniu aparatu: " błąd systemu czyszczenia matrycy, skontaktuj się z serwisem"
    też tak miałem dwa razy; olewam to.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    też tak miałem dwa razy; olewam to.
    O, to i mi się raz zdarzyło.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nie miałem takiego - zaczynam się martwić - może to ja powinienem się wybrać do serwisu?
    EOS - conditio sine Kwanon...

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

hehe na pewno w koncu sie kiedys pojawi, skoro prawie wszyscy to mieli

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Nie miałem takiego - zaczynam się martwić - może to ja powinienem się wybrać do serwisu?
    stanowczo za mało zdjęć robisz:-)

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

ja podczas sesji lotniczej fotografując z samolotu Wilga zez djęctym i drzwiami miałem jakiś komunikat z tego co pamiętam " brak komunikacji miedzy aparatem a obiektywem" czy jakoś tak.... fakt... warunki były trudne ;-) ale żeby aż taki numer? a godzina lotu to 900 zł netto - na drugi start już by się ni eopłacało ;-)
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Strona 174 z 203 PierwszyPierwszy ... 74124164172173174175176184 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów