Strona 164 z 357 PierwszyPierwszy ... 64114154162163164165166174214264 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 631 do 1 640 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Początki nałogu Awatar senner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez osmial Zobacz posta

Niestety, bardzo dużo podróżuję i plecak pakuję na full przynajmniej 2 razy w tygodniu, często jeżdzę z tym autem i pociagiem. Przez 3 miesiące - praktycznie żadnych śladów używania. Prawie - bo odpadł pseudo-ozdobny pseudo-kompas, co nie robi różnicy.
    u mnie porysował się i plastik zżółkł [minus dla firmy] ale nadal działa i to poprawnie

Cytat Zamieszczone przez osmial Zobacz posta
    Jedyna wada to chyba uchwyt na statyw. Swojego nie mam, ale dla mnie już tak na oko widać, że można tam wsadzić jakąś zabawkę, ale na poważny sprzęt (klasy manfrotto 190/055) to się w żadnym wypadku nie nadaje.
    no, nie jest najlepszy, nie mniej mój sherpa 600r - mały i lekki nie jest więc troche przeważa, ale da się nosić

znalazłem na allegro takie cudo:

http://allegro.pl/item428107799_2x_p...esjonalny.html

nie mam zamiaru kupować, ale z ciekawości zapytam co o tym sądzicie? jak dla mnie (za)dużo dodatkowych funkcji i udziwnień.. chociaż - w praktyce może się sprawdzają.
    Ostatnio edytowane przez senner ; 03-09-2008 o 19:49

in film we trust

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez senner Zobacz posta

nie mam zamiaru kupować, ale z ciekawości zapytam co o tym sądzicie? jak dla mnie (za)dużo dodatkowych funkcji i udziwnień.. chociaż - w praktyce może się sprawdzają.
    Wygląda na dość dokładną podróbkę Nature Trekkera lub czegoś większego z tej serii (poza obciachowym srebrnym materiałem na wierzchu), nawet daypacka dołożyli...
    Generalnie w oryginale - świetny plecak.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Awatar latarnik
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie Torba incognito

Hej,

Podepne sie pod temat.

Chcialbym zamienic swoja wysluzona torbe na cos nowego.. Szukam torby na jedno body, 2-3 male obiektywy i laptopa 13 cali.

Na czym mi tez mocno zalezy, to to, zeby nie wygladala jak typowa torba na aparat. Chcialbym, zeby sie nie rzucala tak bardzo w oczy. Mam na oku torbeNational Geographic 2475 ale chcialbym sie dowiedziec czy macie moze jeszcze jakies inne\lepsze propozycje.
    Trzy używane puszki i parę porysowanych słoików.
    http://www.latarnik.deviantart.com/

Domyślnie

Ja znalazłem bardzo poręczny i zadziwiająco mały plecaczek włoskiej firmy VRONCATO z nylonu balistycznego. Kupiłem go w zwykłym sklepie z torbami prosząc o plecaczek do komputera. Kosztował 200 zł. Jest malutki ale zadziwiająco pojemny. Komputera w nim nie noszę ale mieści mi się w nim np. 5D z podpiętym 300/2.8 L i extenderem (albo 2 mniejsze szkła) a także portfel, zapasowe aku, karty i inne drobiazgi. Mam też inny ale dużo większy.

5D mk II, 35/1.4 L USM, 50/1.4 DG HSM, 70-200/2.8 L USM, 300/2.8 L IS USM, EX x2, 580 II

Początki nałogu Awatar senner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

http://www.naneupro.com/

seria military ops.- lima, sierra, tango

co do firmy - poczytaj parę postów wyżej, po za tym kogo znalazłem z ich wyrobem zawsze był zadowolony

in film we trust

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Co ciekawe nawet cena obydwu modeli jest dokładnie taka sama.
    EOS + Speedlite

Awatar latarnik
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Te Naneu wygladaja interesujaco, bede musial sie nimi zainteresowac. Dzieki

Jakby ktos mial jeszcze jakies propozycje, to ciagle chetnie obejrze
    Trzy używane puszki i parę porysowanych słoików.
    http://www.latarnik.deviantart.com/

Bywalec Awatar My Nick
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Opisy towaru na tej stronie są, powiedzmy delikatnie, beznadziejne. Jako polski przedstawiciel mogli się troszke lepiej postarać. Ja kupiłem Transportera w ciemno i jestem zadowolony.
    Canon EOS 400D Canon 17-55 f2,8 IS USM Canon 70-200 f2,8

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez My Nick Zobacz posta
    Opisy towaru na tej stronie są, powiedzmy delikatnie, beznadziejne.
    Dlaczego beznadziejne? Jeżeli chodzi o obydwa modele omawianego paska Voyager, to moim zdaniem opisy są całkiem sensowne. Zawarte są w nich wszystkie podstawowe dane wraz ze zdjęciami. W przypadku produktu takiego jak pasek trudno napisać na jego temat epopeję.
    EOS + Speedlite

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Mam Voyager C.Fajny pasek.Kupiłem go ze względu na wygodę i szybkozłączki {używam jednoczesnie z hand strapem.}.Maszerując po jakims szwedzkim miasteczku trzymałem ręką za pasek bo 5d z gripem "bujało się".W pewnym momencie nacisnąłem bezwiednie szybkozłączkę i aparat się wypiął.Czasem ma się szczęscie ,ja miałem i zdążyłem chwycic nad ziemią tzn skałą .
    No nie wiem muszę to przedumać.Na razie zalożyłem oryginalny dużo, dużo mniej wygodny.Myślę że pozbedę sie tych szybkozlączek,moze jakiś dobry klej ktoś zna. Pozdrawiam. :-)

Strona 164 z 357 PierwszyPierwszy ... 64114154162163164165166174214264 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów