Strona 114 z 357 PierwszyPierwszy ... 1464104112113114115116124164214 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 131 do 1 140 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

W Mini Trekker AW masz pokrowiec na deszcz i statyw mocujesz po środku a nie po boku tak jak w Mini Trekker Classic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal.s Zobacz posta
    A jak oceniasz wygodę noszenia, Lowepro i Tamraca ?
    Lowepro ma szersze szelki i pas biodrowy, dlatego pod obciązeniem dużo lepiej się z nią chodzi, ale przypominam że Rover jest większy od Adventure 7, więc konstrukcja jest trochę inna....
    Canon EOS 40D;TC 1.4;Canon 400 f5.6L;Tamron 17-50 f2.8;Canon 24-105 f4.0L; 580EX;Computrekker Plus;Nature Trekker AW II;Manfrotto 679; Velbon DX60;

Początki nałogu Awatar michal.s
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Dzięki za odp.

Zamówiłem Tamraca Adventure 7 mam nadzieje że nie będę żałował

Przerabiałem już wcześniej 2 plecaki Mekko i pod względem wygodny noszenia kompletna kicha...
    Pozdrawiam - Michał Słonczyński

Domyślnie

...kontynuujac stary temat:
    czy ktos z was "mial w rekach" plecak Delsey PROBACKPACK 33?

Caly czas szukam czegos na komp+aparat z gratami i trafilem na ten plecak w sieci. Niestety sklepy "naziemne" oferuja tylko standardowe torby i walizki tej firmy.

Idealnym rozwiazaniem bylby dla mnie plecak,ktory po wyjeciu kompa stanie sie wygodnym placakiem z szybkim dostepem korpusu z obiektywem i gripem...niestety nie widze na razie zadnego modelu w rozsadnej cenie mieszczacego 30Dz gripem.
    ║ 50D i 30D + graty ║

mala_mi
    Guest

Domyślnie

z pokorą chylę głowę przed moderatorem - nieprzejrzałam dokładnie wszystkich wątków
    Zgodnie ze wzkazówkami ponawiam pytanie:
    Poszukuję ostatnio plecaka który zarówno pomieści aparat fotograficzny z osprzetem i komputer - ma być to prezent więc nie chciałabym aby kupić jakiś bubel.
    Przeglądając oferty natknęłam się na model Adventure 9 Tamraca - wydaje się być pojemny i praktyczny.
    Czy ktoś może miał z nim styczność?
    Z góry dzięki za pomoc

Domyślnie

1. ile i jaki to sprzęt
    2. jak duży laptop
    | http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |

Początki nałogu
    Miasto
    POZNAN + 50

Domyślnie

czy ktos uzywa MEKKO TL20 jest tansza od Lowepro Topload Zoom AW ale czy podobna jesli chodzi o wykonanie i materialy ????
    Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Czy ktoś z Was używa Rolling Computrekker albo Computrekker Plus? Wymiarami niby się mieszczą w wytycznych IATA odnośnie bagażu podręcznego, ale jak to jest w praktyce jeśli chodzi o przyjmowanie na pokład w różnych liniach?
    Zastanawiam się nad zmianą plecaka, coby nie musieć wozić plecaka+torby na laptopa.
    Ewentualnie czy możecie polecić plecaki innych producentów?
    Czy ktoś produkuje np. plecak foto na sprzęt + 2 laptopy? :-)
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Początki nałogu Awatar senner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

[mały offtop - coś dla fotorgafów z poczuciem humoru]

wczoraj w stodole widziałem piękną dyskretną rzecz..
    a mianowicie torbę foto na ramię wielkości ok. ~45 cm x 30 cm x 25 cm..
    a dyskrecję zapewniało ubarwienie torby - całość wyglądała jak KODAK GOLD 400 iso tylko powiększone jakieś 10 razy :] idealna kostka ze starym desginem opakowań kodaka.. oczojebny żółty kolor - obowiązkowy :]
    ma ktoś zdjęcie tego cuda?

in film we trust

Buster
    Guest

Domyślnie

jak widziales to nie mogles cyknac? :-P
    a swoja droga to faktycznie maskujaca ... od cholery i troche

Strona 114 z 357 PierwszyPierwszy ... 1464104112113114115116124164214 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów