W Mini Trekker AW masz pokrowiec na deszcz i statyw mocujesz po środku a nie po boku tak jak w Mini Trekker Classic
W Mini Trekker AW masz pokrowiec na deszcz i statyw mocujesz po środku a nie po boku tak jak w Mini Trekker Classic
Canon EOS 40D;TC 1.4;Canon 400 f5.6L;Tamron 17-50 f2.8;Canon 24-105 f4.0L; 580EX;Computrekker Plus;Nature Trekker AW II;Manfrotto 679; Velbon DX60;
Dzięki za odp.
Zamówiłem Tamraca Adventure 7 mam nadzieje że nie będę żałował![]()
Przerabiałem już wcześniej 2 plecaki Mekko i pod względem wygodny noszenia kompletna kicha...
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
...kontynuujac stary temat:
czy ktos z was "mial w rekach" plecak Delsey PROBACKPACK 33?
Caly czas szukam czegos na komp+aparat z gratami i trafilem na ten plecak w sieci. Niestety sklepy "naziemne" oferuja tylko standardowe torby i walizki tej firmy.
Idealnym rozwiazaniem bylby dla mnie plecak,ktory po wyjeciu kompa stanie sie wygodnym placakiem z szybkim dostepem korpusu z obiektywem i gripem...niestety nie widze na razie zadnego modelu w rozsadnej cenie mieszczacego 30Dz gripem.
║ 50D i 30D + graty ║
z pokorą chylę głowę przed moderatorem - nieprzejrzałam dokładnie wszystkich wątków
Zgodnie ze wzkazówkami ponawiam pytanie:
Poszukuję ostatnio plecaka który zarówno pomieści aparat fotograficzny z osprzetem i komputer - ma być to prezent więc nie chciałabym aby kupić jakiś bubel.
Przeglądając oferty natknęłam się na model Adventure 9 Tamraca - wydaje się być pojemny i praktyczny.
Czy ktoś może miał z nim styczność?
Z góry dzięki za pomoc
1. ile i jaki to sprzęt
2. jak duży laptop
| http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |
czy ktos uzywa MEKKO TL20 jest tansza od Lowepro Topload Zoom AW ale czy podobna jesli chodzi o wykonanie i materialy ????
Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo
Czy ktoś z Was używa Rolling Computrekker albo Computrekker Plus? Wymiarami niby się mieszczą w wytycznych IATA odnośnie bagażu podręcznego, ale jak to jest w praktyce jeśli chodzi o przyjmowanie na pokład w różnych liniach?
Zastanawiam się nad zmianą plecaka, coby nie musieć wozić plecaka+torby na laptopa.
Ewentualnie czy możecie polecić plecaki innych producentów?
Czy ktoś produkuje np. plecak foto na sprzęt + 2 laptopy? :-)
[mały offtop - coś dla fotorgafów z poczuciem humoru]
wczoraj w stodole widziałem piękną dyskretną rzecz..
a mianowicie torbę foto na ramię wielkości ok. ~45 cm x 30 cm x 25 cm..
a dyskrecję zapewniało ubarwienie torby - całość wyglądała jak KODAK GOLD 400 iso tylko powiększone jakieś 10 razy :] idealna kostka ze starym desginem opakowań kodaka.. oczojebny żółty kolor - obowiązkowy :]
ma ktoś zdjęcie tego cuda?![]()
jak widziales to nie mogles cyknac? :-P![]()
a swoja droga to faktycznie maskujaca ... od cholery i troche![]()