Tak
Nie
A widzieliście to:
Item Record
UPC-A 013803010251
EAN/UCC-13 0013803010251
Description CANON EOS-9D Digital Camera SLR Body (Requires Lens)
Owner GLN 0138030000094
Issuing Country United States
Last Modified Fri, 29 Aug 2008 08:54:30
Pending Updates 1
http://www.upcdatabase.com/item/0013803010251
Zarejestrowany (kod kreskowy) 29 sieprnia b.r.
Niecały rok temu zarejestrowano EOS 7D (o tym już było pisane, tak dla przypomnienia):
http://www.fotografuj.pl/News/Canon_...ych_UPC/id/930
Na jednym z zagrabanicznych for przeczytałem tekst, który tłumaczy te rewelacje: kod kompletnie edytowalny przez zarejestrowanego użytkownika..
Zatem każdy, kto ma konto w UPC może sobie taki kod wygenerowaćNawet, jeśli pracuje np. w aptece wysyłkowe
A poza tym - ten i podobne kody błąkały się już po necie dawno, więc to jak dla mnie żaden argument.
ale cisnienie rosnie, to kiedy wychodza te puchy ? bo gotowka juz z portfela chce wypasc :P
Moja CaroLina
Wiem, a raczej przypuszczam że to żart ze strony MMMa, ale rozwijając ten pogląd to wszystkie cyfrowe puchy na świecie to obciach, bo żadna nie zapewnia takiego obrazowania jak 5D :wink:
No może poza 1Ds mark III lub II ale dla niektórych nawet te puchy mają gorszy obrazek niż 5D z dużymi i ostrymi pikselami. Także można by było napisać, że wszystkie Nikony i cała reszta to jeden wielki obciach
Uwaga dla nieuważnych, rozkojarzonych, niezorientowanych - to co napisałem powyżej to tylko kolejny żart.
A tak na poważnie, to dobrze by było żeby na tym forum było więcej merytorycznych wypowiedzi. Wątek się rozrasta w nieskończoność, a treści w nim jak na lekarstwo. Więcej kpin, docinek i narzekania niż właściwej treści. Chciałbym też podkreślić, że to w pewnym sensie miejsce publiczne i głoszenie bzdurnych wypowiedzi nie powinno być puszczane płazem (choćby przez moderatorów). Nie trudno sobie wyobrazić jakiegoś głodnego wiedzy osobnika, który zaczyna czytać to forum. Wszyscy tak zaczynają. Osobnik ów stoi przed wyborem systemu, aparatu. Naczyta się tych setek bzdurnych wypowiedzi i kilku niby żartobliwych, a wprowadzających w błąd, to w końcu wyciągnie z nich jakieś wnioski. Jakie? A no takie jakie były posty, czyli w dużej mierze kretyńskie. Ba, te nasz osobnik nasiąknięty tą forumową papką będzie to powielał, głosił i w końcu sam zacznie pisać takie posty, a strefa głupoty nadal będzie się powiększać.
Także apeluję do tych wszystkich, którzy lubią czasem napisać jakiś banał, docinkę itd, aby założyli sobie jakiś wątek w dziale hydepark i tam dawali upust swej radosnej twórczości.