rok temu mi sie nie udalo - tym razem obydwa weekendy mam wolne :-)
glosowalem za wrzesniem bo i tak bede w krakowie ale jesli padnie na pazdziernik to tez bede sie staral przyjechac :-)
rok temu mi sie nie udalo - tym razem obydwa weekendy mam wolne :-)
glosowalem za wrzesniem bo i tak bede w krakowie ale jesli padnie na pazdziernik to tez bede sie staral przyjechac :-)
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Dlatego mówię że trzeba ustalić. Niech się Pazur wypowie. Ja bym brał październik, chociaż dla mnie oba terminy sa ok.
A to z noclegiem ? Taki bajer
Ile kosztuje to to i gdzie będziemy spać ?
Sporo ludzi zawsze spało w Nawojce - akademik AGHu - 15 minut spacerem od rynku - warunki przyzwoite - koiszty około 120 zł za pokój 2 osobowy http://www.nawojka.bratniak.krakow.pl/html/index.php my pewnie też tam wyladujemy
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Mamy aktualnie 28 do 17 glosow na pazdziernik, w takim razie zlot odbedzie sie 6-7.10.2008. Moge prosic ktoregos z moderatorow o zakonczenie ankiety?
Co do spania, to baza noclegowa jest ogromna i napewno kazdy znajdzie cos dla siebie. Wystarczy wpisac w google "noclegi kraków" i wybierac do woli.
aaa kurdenaturalnie chodzilo o "pierwszy weekend pazdziernika 4-5"
![]()
Dla mnie i ten termin zły i ten niedobry. Pod koniec września urodzi mi się synek :grin:, więc sami wiecie...
www.marcinkowalczyk.com
www.marcinkowalczyk.com/blog
FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy