No i cool, a robimy jakiś plenerek, czy tylko pifffko i onanizm sprzętowy ??? ;-)
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Wszystkiego po trochu, troche pleneru, troche onanizmu, wszystkiego z umiarem w przerwach miedzy piciem piwa a... piciem piwa![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Jeżeli dotrę, to jednak nie zabiorę nikogo z Poznania - będę jechał z Zielonej Góry (Legnica, Wrocław). Ale szczegóły poznam dopiero za tydzień, nie wiem jeszcze o której w piątek będę wolny.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
chyba dobrym pomyslem bedzie zarezerwowanie wczesniej jakiejs wiekszej knajpki, zeby nie bylo jak rok temu w piatek: 3 osoby na 1 krzeslo![]()
pozdrawiam
orzeh
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
eehhh szkoda że nie dam rady dojechać![]()
5D + GRIP + 50/1.8 + 17-40/4
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Birez, wez tam cus zarezerwuj, indigo na przyklad jesli mozesz, tylko na piatek czy na sobote ?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.