Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: Pomoc w wyborze optyki w zakresie 17(18)mm - 70 (lub trochę więcej)mm

Mieszany widok

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Sorry, ale mam naprawdę problem i pytałem do skutku. To, że zakładałem kilka wątków... Po prostu w miarę powstawania kolejnych wątpliwości, jakie mnie nachodziły, szukałem jakiegoś rozwiązania. Trochę się miotałem - fakt. Powiem tylko, że chyba zafunduję sobie zestaw 18-55 IS (cena niewielka - jakość zdjęć ponoć przyzwoita) + jedno z podanych przeze mnie wyżej szkieł typu EF. 18-55 IS oddam pewnie kiedyś jako gratis przy odsprzedaży 40D (ale to jeszcze N I E P R Ę D K O), a reszta szkieł pozostanie do FF (może 3D, bo sorki, ale 5D mi jakoś "nie leży"). Co Wy na to?
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    Sorry, ale mam naprawdę problem i pytałem do skutku. To, że zakładałem kilka wątków... Po prostu w miarę powstawania kolejnych wątpliwości, jakie mnie nachodziły, szukałem jakiegoś rozwiązania. (...) Co Wy na to?
    Skutkiem zaśmiecania forum wieloma wątkami klasy "bo zdecydujcie za mnie" może być tymczasowy brak dostępu do forum. Jesteś pewien że takiego właśnie skutku oczekujesz?

Uprawnienia umieszczania postów