Strona 14 z 25 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 242

Wątek: Red Bull X-Fighters Super Session Warsaw

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Jakbym miał zgadywać to użyli jakiegoś standardowego template'a i też przeoczyli info o aparatach...

A to jest bardzo prawdopodobne. Ciekawe tylko czy ochrona będzie wypełniała swoje obowiązki zgodnie z regulaminem czy z zaleceniami organizatorów(które zezwalają na wnoszenie aparatów.)
    Canon EOS 50D + 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM + 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM + 50mm f/1.8 + 580EX II

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

a ja z innej beczki. szukam transportu z wrocka na/z imprezy (z naciskiem na 'z imprezy'). ktos jedzie z tych rejonow autem?
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Daniell Zobacz posta
    A to jest bardzo prawdopodobne. Ciekawe tylko czy ochrona będzie wypełniała swoje obowiązki zgodnie z regulaminem czy z zaleceniami organizatorów(które zezwalają na wnoszenie aparatów.)
    Może być tak, że do ochrony żadne zalecenia nie dotrą. I wtedy będzie lipa. Sami wiecie jak jest. Organizatorzy mają wiele na głowie, więc bardzo łatwo mogą zapomnieć zadzwonić do szefa ochrony ze specjalnym przekazem - wpuszczamy aparaty. Ten tez może zapomnieć przekazać to dalej, bo ma ważniejsze sprawy na głowie. I te pionki na bramkach będą robić problemy.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Bywalec Awatar GaGacek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

dostałem akredytacje prasową ale teleobiektywu i plecaka mi nie można wsiąść - mam siedzieć na dupie i podziwiać
    Are you brave enough?

Domyślnie

Niezłe jaja... z tym regulaminem, wiedziałem że coś musi wypalić...
    Panowie, poprostu polskie alternatywy4.

Ja mam w komórce aparat Zeiss-a 5 Megapixela i kamerkę czy mam się bać? kola?
    5dII
    L-ki ... + graty

Fotograf do wynajęcia

Efekt dźwięku migawki

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GaGacek Zobacz posta
    dostałem akredytacje prasową ale teleobiektywu i plecaka mi nie można wsiąść - mam siedzieć na dupie i podziwiać
    Bo dostałeś akredytacje prasową (masz pisać) a nie foto .

Domyślnie

moje pytanie dotyczy treningów. kolega któremu nie przyznano akredytacji dostał maila:

"...Zakończyliśmy etap przyznawania akredytacji. Ze względu na ograniczoną ilość miejsc nie mogliśmy przyznać akredytacji na zawody Red Bull X-Fighters, proponujemy jednak wstęp na sesje treningowe..."

w dalszej części maila jest napisane:
    "...Wejście na treningi będzie możliwe na podstawie opaski akredytacyjnej, którą można uzyskać w Biurze Akredytacyjnym (wydawana na podstawie listy przyznanych akredytacji)..."

I jak to rozumieć. Najpierw piszą że zapraszają na treningi, a dwa zdania dalej że treningi tylko dla akredytowanych dziennikarzy
    Canon EOS-1D MarkII / Canon EOS-60D / Sigma 70-200mm f/2.8 / Canon 17-40L f/4 / Canon 430EX

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arci1981 Zobacz posta
    I jak to rozumieć.
    Że na treningi również jest potrzebna akredytacja - treningowa (chyba). Czyli wszyscy co dostali maila z zaproszeniem na treningi, są na liście akredytacji treningowych i takową otrzymają jak się zgłoszą do biura. Z tego co ja rozumiem.

Coś już napisał Awatar ppawcio
    Miasto
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Że na treningi również jest potrzebna akredytacja - treningowa (chyba). Czyli wszyscy co dostali maila z zaproszeniem na treningi, są na liście akredytacji treningowych i takową otrzymają jak się zgłoszą do biura. Z tego co ja rozumiem.
    też tak rozumiem
    może ktoś nie dostał dzisiejszego maila, więc go wkleję

Szanowni Państwo,
    chciałam poinforomować o zmianie dotyczącej treningów Red Bull X-Fighters Super Session Warsaw.
    Czwartkowy trening został odwołany, w związku z tym zmieniają się także dni wydawania akredytacji.

Poniżej zaktualizowane daty i godziny Sesji Treningowych oraz Punktu Akredytacyjnego.
    W piątek w ramach wieczornej sesji zostanie rozegrana runda kwalifikacyjna zawodów.

DATY I GODZINY SESJE TRENINGOWYCH:
    Piątek (5.09.2008): 10.00 - 14.00, 19.00 -21.00
    Sobota (6.09.2008): 12.00 - 14.00

GODZINY OTWARCIA BIURA AKREDYTACYJNEGO
    (WEJŚCIE NA STADION X-LECIA OD STRONY WYBRZEŻA SZCZECIŃSKIEGO – mapka w załączeniu):
    (See attached file: Red Bull X-Fighters_Mapa.jpg)

Piątek (5.09.2008) – 9.00-21.00
    Sobota (6.09.2008) – 9.00-21.00

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

bo to nowy mejl. dzisiejszy.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Strona 14 z 25 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów