Strona 16 z 25 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 242

Wątek: Red Bull X-Fighters Super Session Warsaw

Bywalec Awatar corass
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

ale Wy macie jaja normalnie z tym RB. współczuję zamieszania...
    10D + 28-135 3,5-5,6 USM IS + Tokina 10-17 Fisheye+ +70-200 f4 L +2x sunpak 4000AF +2x Metz 45 + helios 58 2 + 2x Metz 60.

85sunrise.com

Domyślnie

Manual, fajnie. Zapowiada się maga show...:-D
    5dII
    L-ki ... + graty

Fotograf do wynajęcia

Efekt dźwięku migawki

Domyślnie

A jeszcze w temacie wnoszenia statywu…. są różne sposoby…wiadomo polak potrafi.

ponadto proponuję spróbować np. tak: obiektyw opieramy o ramię osoby stojącej przed nami, osoby towarzyszącej oczywiście, o odpowiednich warunkach, najlepiej żeby była to kobieta, troszkę niższa od nas, ….
    W tym celu zabieram właśnie moją małżonkę 
    5dII
    L-ki ... + graty

Fotograf do wynajęcia

Efekt dźwięku migawki

Domyślnie

tragedia, masakra.......
    dziś podjechałem z kolegą który odbierał akredytacje do punktu prasowego i ładne, miłe panie na zadane pytanie odnośnie możliwości wniesienia sprzętu foto odpowiedziały że publiczność to tylko "małpy" mogą wnosić i powie szczerze że patrząc po fotach z tych imprez to raczej nie widać na trybunach jakiś tele.
    Kurna no i może być lipa :-|

colt
    Guest

Domyślnie

aha to maøpa to jest kazty typ aparatu jak wczesniej bylo pisane w mailu od pani z red bulla. ja pier....

Domyślnie

@?
    5dII
    L-ki ... + graty

Fotograf do wynajęcia

Efekt dźwięku migawki

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Dostaliście fotki na maila? Biuro prasowe wysłało do mnie 3 shoty z treningu. Na ich podstawie: jeszcze raz usłyszę tekst, że miejsca dla akredytowanych foto jest mało, to wybuchnę niekontrolowanym śmiechem. Myślę, że spokojnie 300 fotografów z 1200 mm tubami mogłoby pracować na stadionie w komfortowych warunkach. Utwierdzam się również w przekonaniu, że to prywatna impreza i organizator robi co chce. Ma kilku uprzywilejowanych fotopstryków plus kilku-kilkunastu dla świętego spokoju z dużych mediów i wsio.

Oczywiście cały czas respektuję prawo RB do robienia co mu się żywnie podoba. Gdybym to ja organizował to show też bym cudował.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Domyślnie

moglbys wkleic te fotki? bede wdzieczny

Bywalec Awatar GaGacek
    Miasto
    Kraków
    Ostatnio edytowane przez GaGacek ; 05-09-2008 o 12:43
    Are you brave enough?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zadzwonilem do TicketPro. Powiedzieli, że regulamin otrzymali od organizatora przed rozpoczęciem sprzedaży biletów. Jezeli cos redbull pozniej zmienil to tak jest. Dodatkowo ochroną zarządza RedBull, a nie TicketPro.
    50D; 70-200 L f/4; 17-40 L f/4; 28 f/2.8; 50 f/1.8; 85 f/1.8

Strona 16 z 25 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów