ale Wy macie jaja normalnie z tym RB. współczuję zamieszania...
ale Wy macie jaja normalnie z tym RB. współczuję zamieszania...
10D + 28-135 3,5-5,6 USM IS + Tokina 10-17 Fisheye+ +70-200 f4 L +2x sunpak 4000AF +2x Metz 45 + helios 58 2 + 2x Metz 60.
85sunrise.com
Manual, fajnie. Zapowiada się maga show...:-D![]()
A jeszcze w temacie wnoszenia statywu…. są różne sposoby…wiadomo polak potrafi.
ponadto proponuję spróbować np. tak: obiektyw opieramy o ramię osoby stojącej przed nami, osoby towarzyszącej oczywiście, o odpowiednich warunkach, najlepiej żeby była to kobieta, troszkę niższa od nas, ….
W tym celu zabieram właśnie moją małżonkę
tragedia, masakra.......
dziś podjechałem z kolegą który odbierał akredytacje do punktu prasowego i ładne, miłe panie na zadane pytanie odnośnie możliwości wniesienia sprzętu foto odpowiedziały że publiczność to tylko "małpy" mogą wnosić i powie szczerze że patrząc po fotach z tych imprez to raczej nie widać na trybunach jakiś tele.
Kurna no i może być lipa :-|
aha to maøpa to jest kazty typ aparatu jak wczesniej bylo pisane w mailu od pani z red bulla. ja pier....
@?![]()
Dostaliście fotki na maila? Biuro prasowe wysłało do mnie 3 shoty z treningu. Na ich podstawie: jeszcze raz usłyszę tekst, że miejsca dla akredytowanych foto jest mało, to wybuchnę niekontrolowanym śmiechem. Myślę, że spokojnie 300 fotografów z 1200 mm tubami mogłoby pracować na stadionie w komfortowych warunkach. Utwierdzam się również w przekonaniu, że to prywatna impreza i organizator robi co chce. Ma kilku uprzywilejowanych fotopstryków plus kilku-kilkunastu dla świętego spokoju z dużych mediów i wsio.
Oczywiście cały czas respektuję prawo RB do robienia co mu się żywnie podoba. Gdybym to ja organizował to show też bym cudował.![]()
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
Ostatnio edytowane przez GaGacek ; 05-09-2008 o 12:43
Are you brave enough?
Zadzwonilem do TicketPro. Powiedzieli, że regulamin otrzymali od organizatora przed rozpoczęciem sprzedaży biletów. Jezeli cos redbull pozniej zmienil to tak jest. Dodatkowo ochroną zarządza RedBull, a nie TicketPro.
50D; 70-200 L f/4; 17-40 L f/4; 28 f/2.8; 50 f/1.8; 85 f/1.8