Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: sklep foto - łódź

Domyślnie sklep foto - łódź

Witam

Czy ktoś zna sklep ze sprzętem foto (głównie obiektywy)w łodzi?
    Sklepy, które kiedyś istniały chyba zniknęły???

Przymierzam się do zakupu obiektywu i z tego co przeczytałem na forum dobrze jest wziąć dane modele do ręki jeżeli ma się wątpliwości w wyborze i przy zakupie.

pozdr

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie aparaciki

http://www.fotoaparaciki.pl/
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    jest coś w galerii łódzkiej koło tesco, ostatnio tam 40d oglądałęm i chyba 17-40 stało,
    Ostatnio edytowane przez fahrenheit ; 26-08-2008 o 22:43 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Jak chcesz coś kupić w okolicach Łodzi to tylko ten sklep fotoaparaciki w Pabianicach. Możesz do woli testować, przymierzyć, zamówić itd. W Canonie masz tam spory wybór. Jak będziesz chciał coś kupić to wal do mnie na PW. Mam tam dobry układ i załatwię taniej każdemu z CB.
    FOTOINKWIZYTOR

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Jest jeszcze bogutti na obywatelskiej. Zarówno jego jak i fotoaparaciki polecam (znajdziesz ich na allegro, a także na ich stronach www - często warto popatrzeć i na all i na www bo miewają różne ceny).
    Regulamin pkt 8.

Domyślnie

FOTOKLIK.PL

http://www.fotoklik.pl

Łódź
    Budynek dawnej Wytwórni Filmów Fabularnych
    Ul. Łąkowa 29, 90-554 Łódź
    Pok. 111 (I piętro)
    Pn. - pt. godz. 9 - 17
    Tel. (042) 661 88 66

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1
    .

Początki nałogu Awatar pawel-foto
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Jak chcesz coś kupić w okolicach Łodzi to tylko ten sklep fotoaparaciki w Pabianicach. Możesz do woli testować, przymierzyć, zamówić itd. W Canonie masz tam spory wybór. Jak będziesz chciał coś kupić to wal do mnie na PW. Mam tam dobry układ i załatwię taniej każdemu z CB.
    Tak średnio jestem z nich zadowolony.Telefonicznie inne ustalenia, na miejscu inaczej.A jeszcze naobiecują a później trzeba czekać 2 miesiące i się awanturować aby dotrzymali słowa.Zostawilem u nich kilka ładnych tysiączków ale teraz już nawet grosza nie zostawię.
    1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Domyślnie

Przypomniałem sobie o jeszcze jednym sklepie:

http://www.fotoabc.com/

tel kom: 0 502 102 364, 0 502 532 816
    tel/fax: (0-42) 617 17 88
    e-mail: fotoabc@fotoabc.com

GG: 3963098
    Adres: Łódź, ul. Zgierska 69 (D.H. ABC

agamemnona
    Guest

Domyślnie

No jest jeszcze FOTO-MIL. Też możesz sobie dowoli obejrzeć sprzęt i potestować na miejscu. Poza tym ceny w miarę niskie. Można potargować. Telefon i adres na stronie WWW:
    http://www.foto-mil.pl

Domyślnie

Dzięki za odpowiedzi. kilka miejsc znam a kilka próbowałem znaleźć.
    Fotoaparaciki jakoś do mnie nie przemawiają( kiedyś już tam byłem na zakupach).
    Jeżeli chodzi o bogutti to jak już udało mi się znaleźć "sklep" nikogo nie zastałem(pewnie działa tylko na allegro).
    "Pasaż foto" - trzy razy błąkałem się po okolicy ulicy olimpijskiej i nie znalazłem(jeżeli ktoś wie jak tam trafić proszę o info)

Jeżeli mam kupić sprzęt osobiście to chcę wejść do sklepu i po marudzić więc sprawdzę jeszcze foto-mil i fotoklik.

a pytanie dodatkowe:
    czy kupowanie obiektywu na e-cyfrowe czy pstryk da mi pewność że zakupiony sprzęt będzie ok(nowy, wolny od wad) i nie będę się musiał szarpać z wymianami itd? Do tej pory internetowe zakupy robiłem na e-cyfrowe. Tylko że zaopatrywałem się tam w statywy, filtry itp.
    Pytam ponieważ interesujący mnie sprzęt w internecie jest w najkorzystniejszej cenie?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów