Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: sklep foto - łódź

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Foto-bogutti to ostatnie miejsce w którym bym cokolwiek kupił od tego wyrachowanego grubego cwaniaka. Ten facet bez mrugnięcia okiem wciśnie sprzęt o którym świetnie wie, że jest "zwalony" (bo oddało go już kilku ludzi) a jak wyczuje frajera to wciśnie sprzęt za grubo przesadzoną kasę.

Co do fotoaparacików to od niedawna mają sklep w nowym miejscu - powierzchnia kilka razy większa i wybór też szeroki. Ostatnio sprowadzili z 200kg szkieł Canona i to przeważnie same L-ki Ja tam zostawiłem paredziesiąt tysiączków prywatnych i sporo więcej "służbowych". Jak do tej pory miałem wszystko bez większych problemów, tylko że jak tam jechałem to wiedziałem czy jest to po co jadę. Tam są często kolejki i po południu może być sprzedane to co było rano albo "wczoraj".

Kupowanie w Pstryku lub cyfrowe.pl to gwarancja jakości. To są świetne sklepy internetowe. E-cyfrowe nie znam.
    Ostatnio edytowane przez MARANTZ ; 02-09-2008 o 20:50
    FOTOINKWIZYTOR

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dani182 Zobacz posta
    ..."Pasaż foto" - trzy razy błąkałem się po okolicy ulicy olimpijskiej i nie znalazłem(jeżeli ktoś wie jak tam trafić proszę o info)...
    Wystarczy zadzwonić...
    Można też sobie sprawdzić na http://mapa.lodz.pl/
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dr11 Zobacz posta
    Wystarczy zadzwonić...
    Można też sobie sprawdzić na http://mapa.lodz.pl/
    niesteyt pracuję i jak mam okazję to szukam w niedzielę albo pod wieczór. a według mapy trafiłem do mechanika samochodowego chyba masz rację że najprościej będzie zadzwonić w ciągu dnia.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Ja u Michała już trochę gratów wziąłem. Problemów nigdy nie było. I za każdym razem to nie ja go szukałem...
    .

Domyślnie

Witam po zakupach. Padło na wycieczkę do Pabianic. Sprzęt był na miejscu od ręki. Kolejki rzeczywiście mają niezłe. Sprzedawcy ok, upust też dostałem ok

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Jak chcesz coś kupić w okolicach Łodzi to tylko ten sklep fotoaparaciki w Pabianicach. Możesz do woli testować, przymierzyć, zamówić itd. W Canonie masz tam spory wybór. Jak będziesz chciał coś kupić to wal do mnie na PW. Mam tam dobry układ i załatwię taniej każdemu z CB.
    Koleś który kupował obok mnie powoływał się na Ciebie
    Następnym razem jak będę jechał po sprzęty do nich, odezwę się do Ciebie

Pozdrawiam

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Foto-bogutti to ostatnie miejsce w którym bym cokolwiek kupił od tego wyrachowanego grubego cwaniaka. Ten facet bez mrugnięcia okiem wciśnie sprzęt o którym świetnie wie, że jest "zwalony" (bo oddało go już kilku ludzi) a jak wyczuje frajera to wciśnie sprzęt za grubo przesadzoną kasę.
    I przez Ciebie zaraz znowu się zacznie jazda z domaganiem się usuwania nieprzychylnych postów .
    http://canon-board.info/showthread.php?t=37376

K_RED_KA
    Guest

Domyślnie

bo w foto-bogutti trzeba się umieć targować. Przedstawić ceny rynkowe innych internetowych sklepów i zaproponować Swoją oczywiście w granicach rozsądku.
    Jednym słowem mówisz że jak opuści do tej ceny to bierzesz jak nie to....

Domyślnie

Jest jeszcze coś takiego:
    http://www.infoto.pl/
    Nie wiem co tam konkretnie jest ale stronka jest nie uaktualniana... tzn. na allegro jest więcej niż na stronie... w najbliższym czasie podjadę bo mam blisko to napiszę co i jak

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów