Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: sklep foto - łódź

Mieszany widok

Domyślnie sklep foto - łódź

Witam

Czy ktoś zna sklep ze sprzętem foto (głównie obiektywy)w łodzi?
    Sklepy, które kiedyś istniały chyba zniknęły???

Przymierzam się do zakupu obiektywu i z tego co przeczytałem na forum dobrze jest wziąć dane modele do ręki jeżeli ma się wątpliwości w wyborze i przy zakupie.

pozdr

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie aparaciki

http://www.fotoaparaciki.pl/
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    jest coś w galerii łódzkiej koło tesco, ostatnio tam 40d oglądałęm i chyba 17-40 stało,
    Ostatnio edytowane przez fahrenheit ; 26-08-2008 o 22:43 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Jak chcesz coś kupić w okolicach Łodzi to tylko ten sklep fotoaparaciki w Pabianicach. Możesz do woli testować, przymierzyć, zamówić itd. W Canonie masz tam spory wybór. Jak będziesz chciał coś kupić to wal do mnie na PW. Mam tam dobry układ i załatwię taniej każdemu z CB.
    FOTOINKWIZYTOR

Początki nałogu Awatar pawel-foto
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Jak chcesz coś kupić w okolicach Łodzi to tylko ten sklep fotoaparaciki w Pabianicach. Możesz do woli testować, przymierzyć, zamówić itd. W Canonie masz tam spory wybór. Jak będziesz chciał coś kupić to wal do mnie na PW. Mam tam dobry układ i załatwię taniej każdemu z CB.
    Tak średnio jestem z nich zadowolony.Telefonicznie inne ustalenia, na miejscu inaczej.A jeszcze naobiecują a później trzeba czekać 2 miesiące i się awanturować aby dotrzymali słowa.Zostawilem u nich kilka ładnych tysiączków ale teraz już nawet grosza nie zostawię.
    1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Domyślnie

Przypomniałem sobie o jeszcze jednym sklepie:

http://www.fotoabc.com/

tel kom: 0 502 102 364, 0 502 532 816
    tel/fax: (0-42) 617 17 88
    e-mail: fotoabc@fotoabc.com

GG: 3963098
    Adres: Łódź, ul. Zgierska 69 (D.H. ABC

Domyślnie

Witam po zakupach. Padło na wycieczkę do Pabianic. Sprzęt był na miejscu od ręki. Kolejki rzeczywiście mają niezłe. Sprzedawcy ok, upust też dostałem ok

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Koleś który kupował obok mnie powoływał się na Ciebie
    Następnym razem jak będę jechał po sprzęty do nich, odezwę się do Ciebie

Pozdrawiam

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Jest jeszcze bogutti na obywatelskiej. Zarówno jego jak i fotoaparaciki polecam (znajdziesz ich na allegro, a także na ich stronach www - często warto popatrzeć i na all i na www bo miewają różne ceny).
    Regulamin pkt 8.

Domyślnie

FOTOKLIK.PL

http://www.fotoklik.pl

Łódź
    Budynek dawnej Wytwórni Filmów Fabularnych
    Ul. Łąkowa 29, 90-554 Łódź
    Pok. 111 (I piętro)
    Pn. - pt. godz. 9 - 17
    Tel. (042) 661 88 66

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1
    .

agamemnona
    Guest

Domyślnie

No jest jeszcze FOTO-MIL. Też możesz sobie dowoli obejrzeć sprzęt i potestować na miejscu. Poza tym ceny w miarę niskie. Można potargować. Telefon i adres na stronie WWW:
    http://www.foto-mil.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów