Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: Dobry sklep FOTO w Krakowie.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Jest jeszcze na studenckiej FotoPlus ale chyba droższy niż wymieniona fotopanorama.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

W Fotopanoramie kupowałem obiektyw (Tami 17-50), filter, monopod. Ceny są lepsze niż w Fotoplusie, obsługa zdecydowanie milsza (pani!). Ostatnio poprosiłem o 70-200 4.0 L, i nie było problemu, bawiłem się nim pół godziny. Fajne raty, mają dobry z "układ" z dwoma bankami. Uwaga: sprzedaż tylko za gotówkę (karty nie są respektowane). Niezły komis.
    Generalnie polecam.

Pzr.

I.

Coś już napisał
    Miasto
    Wawa - Krk - Jasło

Domyślnie

Ja zdecydowanie mogę polecić Fotopanoramę.

Uzależniony

Domyślnie

Ja tak obserwowalem ceny. W jednym cos jest taniej w innym drozej. Do srody mam czas. Najgorsze jest to, ze nie wiem ktora nowa zabawke sobie wybrac. Za malo na super cos i za duzo na takie sobie.

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

To może najpierw zdecyduj co właściwie chcesz a potem marudź że tu drogo a tam taniej Ech

Ja kupuję w fotopanoramie i nie narzekam ... na 85L dostałem 500zł zniżki
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Uzależniony

Domyślnie

Ripek, ja nie narzekam ale lubie sobie poswirowac. Mam kase i chce sobie kupic jakies malenstwo.

Bywalec Awatar Pietro
    Miasto
    Tarnow/Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jest jeszcze na studenckiej FotoPlus ale chyba droższy niż wymieniona fotopanorama.
    O tak, jezeli chodzi oceny to od FotoPlus nalezy sie trzymac zdecydowanie z daleka.
    Przyklad: lampa EX580 II
    - FotoPlus 1385 PLN
    - FotoJocker 1300 PLN
    - Fotopanorama 1200 PLN
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Mechanick Zobacz posta
    PL. Bohaterów Getta 2
    D-photo o ile pamiętam.
    Dobrze pamietasz:smile:
    I zaraz obok (ten sam adres) FotoBeta. Ceny w zasadzie takie same jak D-photo.
    Ostatnio edytowane przez Pietro ; 26-08-2008 o 10:38 Powód: Automerged Doublepost
    Idzie Panie nowe....

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

To jak masz kasę to uderzaj do najbliższego sensownego sklepu i kup. Bo jak czytam czasami posty typu "czy warto sprowadzić 40d ze stanów kilkaset zl taniej" to zastanawiam się czy ludziom większą frajdę sprawia "price shopping" czy sama fotografia
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Uzależniony

Domyślnie

Ripek, "chytry dwa razy placi". Place z reguly wiecej bo wiem co wymagam. Jesli nie kupie od forumowicza obiektywu na pewno kupie go w sklepie krakowskim. D-photo lub fotopanorama. Pzdr.

Coś już napisał Awatar ralf
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Witam! To mój pierwszy post

Ja kupiłem dziś w foto-beta obiektyw w lepszej cenie niż w fotopanorama i fotoplus. Polecam. Jak sprawdzałem ceny 40D i zestawów to różnie bywa w każdym ze sklepów, niektóre rzeczy taniej inne drożej.

pozdrawiam
    Ralf

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów