Jest jeszcze na studenckiej FotoPlus ale chyba droższy niż wymieniona fotopanorama.
Jest jeszcze na studenckiej FotoPlus ale chyba droższy niż wymieniona fotopanorama.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
W Fotopanoramie kupowałem obiektyw (Tami 17-50), filter, monopod. Ceny są lepsze niż w Fotoplusie, obsługa zdecydowanie milsza (pani!). Ostatnio poprosiłem o 70-200 4.0 L, i nie było problemu, bawiłem się nim pół godziny. Fajne raty, mają dobry z "układ" z dwoma bankami. Uwaga: sprzedaż tylko za gotówkę (karty nie są respektowane). Niezły komis.
Generalnie polecam.
Pzr.
I.
Ja zdecydowanie mogę polecić Fotopanoramę.
Ja tak obserwowalem ceny. W jednym cos jest taniej w innym drozej. Do srody mam czas. Najgorsze jest to, ze nie wiem ktora nowa zabawke sobie wybrac. Za malo na super cos i za duzo na takie sobie.
To może najpierw zdecyduj co właściwie chcesz a potem marudź że tu drogo a tam taniejEch
Ja kupuję w fotopanoramie i nie narzekam ... na 85L dostałem 500zł zniżki![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Ripek, ja nie narzekam ale lubie sobie poswirowac. Mam kase i chce sobie kupic jakies malenstwo.
O tak, jezeli chodzi oceny to od FotoPlus nalezy sie trzymac zdecydowanie z daleka.
Przyklad: lampa EX580 II
- FotoPlus 1385 PLN
- FotoJocker 1300 PLN
- Fotopanorama 1200 PLN
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dobrze pamietasz:smile:
I zaraz obok (ten sam adres) FotoBeta. Ceny w zasadzie takie same jak D-photo.
Ostatnio edytowane przez Pietro ; 26-08-2008 o 10:38 Powód: Automerged Doublepost
Idzie Panie nowe....
To jak masz kasę to uderzaj do najbliższego sensownego sklepu i kup. Bo jak czytam czasami posty typu "czy warto sprowadzić 40d ze stanów kilkaset zl taniej" to zastanawiam się czy ludziom większą frajdę sprawia "price shopping" czy sama fotografia![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Ripek, "chytry dwa razy placi". Place z reguly wiecej bo wiem co wymagam. Jesli nie kupie od forumowicza obiektywu na pewno kupie go w sklepie krakowskim. D-photo lub fotopanorama. Pzdr.
Witam! To mój pierwszy post
Ja kupiłem dziś w foto-beta obiektyw w lepszej cenie niż w fotopanorama i fotoplus. Polecam. Jak sprawdzałem ceny 40D i zestawów to różnie bywa w każdym ze sklepów, niektóre rzeczy taniej inne drożej.
pozdrawiam
Ralf