Albo poruszone albo mydło:/
Moja strona
Zamieszczone przez dj_zibi Albo poruszone albo mydło:/ Myśle że okulista już nic tu nie pomoże - czas na psychologa
www.pawelcebo.cdx.pl plfotowe aktualności ZOO
Zamieszczone przez paweleverest Myśle że okulista już nic tu nie pomoże - czas na psychologa Może nigdy nie miałem szkła 1,4 dlatego mam błędne odniesienie Może za dużo sobie obiecywałem po szkle 5x droższym, albo miałem wybitnie ostra 50 1,8.
Zamieszczone przez dj_zibi Może nigdy nie miałem szkła 1,4 dlatego mam błędne odniesienie Może za dużo sobie obiecywałem po szkle 5x droższym, albo miałem wybitnie ostra 50 1,8. Jak na 1,4 30D zdjęcie jest więcej niż swietne ( szczególnie kolory ) Mam nadzieje że w niedalekiej przyszłości moja sigma bedzie równie ostra
No to ja jeszcze cos wrzuce:-) crop:
Zamieszczone przez Reficul źródło To akurat mnie nie przekonuje, kadr średni. Natomiast poprzednie zdjęcia (z dzieckiem) są świetne. Jestem praktycznie zdecydowany na tę Sigmę.
Biegam, bo lubię
Zamieszczone przez dj_zibi Albo poruszone albo mydło:/ Jesteś pod wrażeniem jakiegoś filmu szpiegowskiego gdzie zdjęcia z monitoringu ulicznego ekspert powiększa o 1600% aby zobaczyć napis na zegarku " zdiełano w CCCP" u przechodnia oddalonego od kamery o 500 metrów dla mnie ostrość wzorcowa.
DAS APARAT
Zasady na forum