Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Wątek: Gdzie wyjechać na kilka dni z dziewczyna???

Dopiero zaczyna Awatar hroopek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Tylko pAryszzzz

Ej no jak z dziewczyną to tylko pAryż...trochę tam mieszkałem i ku zdziwieniu wielu - da się tam znaleźć lokum w sensownej cenie... no a przy okazji nieskończoona ilośc tematów foto...
    Duża Puszka Canon i wszystkie niezbędne klamoty...hmmm i kiedys miałem Trabanta...sedan...

Miasto
    Galway, Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popi Zobacz posta
    to ciekawe w jakich warunkach, wez takich glupot nie opowiadaj. do takich kurortow jak sie chce jechac to tylko w all inclusive (napoje za free) i samolotem, wiec jak twierdzisz ze cenowo wyjdzie podobnie ( a facet chcial do 60zl/dzien) to ja jestem swiety walenty hahaha. Bylem na feriach na GranCanaria z rodzicami to wyszlo prawie 4500/ osobę za tydzien. Do Egiptu na dobre warunki taniej niz 2500 nie pojedziesz.
    Niestety w Polsce sa takie ceny z biur podrozy....ja mieszkajac w Irlandii rezerwuje sobie bilet na samolot+hotel z wyzywieniem na Wyspach Kanaryjskich i place grosze. Bylem juz tam trzy razy (ja, zona i 4 letni syn) i za kazdym razem cena przelotu,noclegu i auta nie przekroczyla 900 euro za 9 dni/ za nasze 3 osoby !!! Jakby ktos potzrebowal namiarow na hotele na wyspach kanaryjskich to chetnie pomoge. A co do przelotu to zawsze latam Ryanair. Nawet mieszkajac w Polsce oplacaloby sie leciec do Dublina a z tamtad na kanary... Pozdrawiam

Coś już napisał Awatar CezaryM

Domyślnie

Polecam dwa miejsca w Bieszczadach: Serednica i Wola Sękowa. Przy okazji nauczysz się jazdy konnej i zrobisz niezłe zdjęcia. Miejsca nie są drogie. A Bieszczady we wrześniu to chyba najpiękniejsze miejsce w Polsce.
    Tu miał być mądry tekst ale się skasował.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

pod namiot. Cieple spiworki, ognisko ....................

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mor_feusz Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez BelYaal Zobacz posta
    ... wieczorem seks gwarantowany
    P,NMSP

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Co do osób, które polecały szklarską porębę znalazłem sobie juz tam noclegi w 3 roznych willach Standart dosc dobry ceny od 40zl/os do 50zl/os. Lecz bez wyzywienia. Teraz tylko pytanie czy jest tam co zwiedzać bo w internecie niewiele potrafie znaleźć A do pragi na jeden dzień zamierzam się wybrać no chyba, że bedzie nadmiar rozrywek i miejsc na miejscu
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

JARCOS
    Guest

Domyślnie

Jeśli myślisz o Szklarskiej, pomysle też o Karpaczu, według mnie znacznie więcej ciekawych szlaków do przejścia, Śniezka na wyciągnięcie ręki, do Pragi tez można przeskoczyć. We wrześniu będą zabijac się za klientem, bez problemu znajdziesz tani nocleg w dobrych warunkach za rozsądne pieniądze. Z wyzywieniem tez nie będzie kłopotu. A tematów na zdjęcia cała masa.

Uzależniony Awatar Blindseeker
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Czorsztyn.

Mam namiar na domki nad samym zalewem, z widokiem na całe Tatry polskie i słowackie. Cena 50 zł za pokój. Piekna okolica, niedaleko na Słowację, w Pieniny i Tatry. W sam raz na kilka dni.

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mor_feusz Zobacz posta
    Aś Pan zaszalał
    Szczególnie nasz Polskie pola namiotowe bez ciepłej wody(z zimnej się cieszyć trzeba że jest :wink: ) To by się na pewno Kobiecie spodobało.:rolleyes:
    5D + L

Dopiero zaczyna
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

... nie wiem czy nie jest już za późno i autor nie podjął decyzji - tak czy siak moje 0,05 zł w temacie to: Kazimierz Dolny + okolica (Janowiec, Męćmierz, Kozłówka - obowiązkowo, ewentualnie Nałęczów, Puławy i sporo wiejskich klimatów dookoła).

Miejsce bardzo klimatyczne. Myślę, że lepsza połowa będzie zadowolona, a i fotograficznie można, oj można się wyżyć.

...tylko te kilometry.

pzdr,

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów