Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Wątek: Gdzie wyjechać na kilka dni z dziewczyna???

Początki nałogu Awatar popi
    Miasto
    Poland

Domyślnie

ja ostatnio robilem dwa wypady takie doscyc ciekawe ktore Ci moge polecic:

1)Spimy w Bratyslawie, ktora badz co badz jest pieknym miastem i robimy sobie wypady do wiednia, jak masz szybkie auto to ponizej godziny dojedziesz....

2)Spimy w Szklarskiej Porębie i wypady do Pragi.

Jakbys sie na cos zdecydowal z tych dwoch, mam dobre hotele. Nie wiem czy sie zmiescisz w 60zl, ale jak nie wezmiesz posilkow, to moze, moze
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
    Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Od siebie zaproponuje Beskid Slaski/Zywiecki.. np. Szczyrk, Wisla. Jesli chcecie pochodzic po gorach, po lasach, to tam jest idealnie. W promieniu 20-30km jest masa szlakow, cale wiadro fajnych miejsc, jedzenie jest rewelacyjne a ceny wmiare normalne IMO zdecydowanie lepsze rejony niz Zakopane. Kwater jest masa, mozna wybierac i przebierac. W necie znajdziesz sporo informacji o tym rejonie. A jesli chcialbym wiedziec cos wiecej, daj znac.
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja zaproponuje do Egiptu, cenowo podobnie pewnie wyjdzie, a zarlo dadza, pogoda zagwarantowana, a jesli z siewucha to:

- Sharm... wieczorami zapuszczasz sie do miasta, a tam cuda i dziwy i kobita ci szaleje wsrod podrobek butow i torebek ... wieczorem seks gwarantowany
    - pokazujesz rafe i trzymajac za reke zanurzacie glowy w wode.. a tam kolorowo i cudnie... znaczy w jednej sekundzie jestes i meski i romantyczny... wieczorem seks gwarantowany
    - jak sie juz uprzesz na gorki... gory Synaju... i gora Mojzesza... ta trase pokonujesz gdy jeszcze jest zmrok i idac wsrod gowien wielbladzich... badz za dodatkowa oplata jadac na wielbladzie docierasz na gore, gdzie focisz wschod slonca, a przy okazji obejmujesz dziewczyne...po takich przezyciach... wieczorem seks gwarantowany
    Ostatnio edytowane przez BelYaal ; 05-08-2008 o 08:27
    Aparat mam i ja

Miasto
    Poland

Domyślnie

to ciekawe w jakich warunkach, wez takich glupot nie opowiadaj. do takich kurortow jak sie chce jechac to tylko w all inclusive (napoje za free) i samolotem, wiec jak twierdzisz ze cenowo wyjdzie podobnie ( a facet chcial do 60zl/dzien) to ja jestem swiety walenty hahaha. Bylem na feriach na GranCanaria z rodzicami to wyszlo prawie 4500/ osobę za tydzien. Do Egiptu na dobre warunki taniej niz 2500 nie pojedziesz.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popi Zobacz posta
    to ciekawe w jakich warunkach, wez takich glupot nie opowiadaj. do takich kurortow jak sie chce jechac to tylko w all inclusive.
    Chciales za 4500 to pojechales, widac problemy z szukaniem... na teraz moge na pw podac Ci oferty za 1200 z all i 4*,a teraz jak wiadomo ceny sa wyzsze, pod koniec wrzesnia bedzie taniej.
    Aparat mam i ja

Coś już napisał Awatar LepP
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Wrzesień to świetny miesiąc na wycieczki w ciepłe strony. Jeśli wolisz coś bliżej to stawiałbym na Pragę. Mieszkałem 2 lata temu w takim akademiku, ceny były bardzo ok. Łazienka i kuchnia była na 2 pokoje. Do metra 10 minut piechotą albo 2 przystanki autobusem. W centrum ceny bardzo rozstrzelone od absolutnej taniochy po ceny z kosmosu, często drzwi w drzwi przy podobnym standardzie więc trzeba uważać. Generalnie zjeść i wypić można tanio, a Praga po ostatnich remontach wygląda wspaniale.
    LepP
    5D + 7D + Sigma 50 1.4 + EF 24-105 IS USM+ EF 70-300 IS USM

Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BelYaal Zobacz posta
    Chciales za 4500 to pojechales, widac problemy z szukaniem... na teraz moge na pw podac Ci oferty za 1200 z all i 4*,a teraz jak wiadomo ceny sa wyzsze, pod koniec wrzesnia bedzie taniej.

chcialem nie chcialem, wiadomo ze kazdy wolalby taniej, ale taniej nie zawsze znaczy lepiej. znajomy byl na majorce za 6700 na 10 dni, wrocil dopiero z biura TUI, wiec jesli mi powiesz ze znajdziesz takie same warunki za 2000, to po prostu nie uwierze, tzn jest to mozliwe ale warunki na pewno o niebo gorsze
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jeśli chodzi o Prage to polecam, a jako zakwaterowanie to akademiki na Strachov'ie (obok byłego stadionu narodowego czy coś) - bardzo tanio tak że nawet gimnazjalista wyrobi No i są zniżki z kartą euro26

Coś już napisał Awatar LepP
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popi Zobacz posta
    Znajomy byl na majorce za 6700 na 10 dni, wrocil dopiero z biura TUI, wiec jesli mi powiesz ze znajdziesz takie same warunki za 2000, to po prostu nie uwierze, tzn jest to mozliwe ale warunki na pewno o niebo gorsze
    To nie jest tanie biuro. Generalnie polskie biura sa drogie. Warunki bardzo łatwo można sprawdzić, przecież ogranicza się to w 99% do hotelu. Są opinie w internecie. Warto poszukać ofert w niemieckich biurach, są często o połowe tańsze.
    LepP
    5D + 7D + Sigma 50 1.4 + EF 24-105 IS USM+ EF 70-300 IS USM

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Możesz jechać do Zakopanego. Nocleg 5 km od centrum to około 30 zł za osobę. Na dworcu stoją z ofertami wynajmu więc mozna jechac w ciemno. Za wycieczkę na Słowację zapłacisz jakieś 50 zł/osobę. Do Pragi lepiej ze Szklarskiej Poręby, noclegi podobnie, wycieczki zorganizowane około 50-60 zł. Z Zakopanego do Budapesztu zapłacisz 160 zł, możesz po uzgodnieniu na cały dzień oderwać się od grupy.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów