Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Wątek: Uwaga na użytkownika allegro seko-polska

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dr11 Zobacz posta
    Albo producent zmienił design, albo rzeczywiście to coś nie ma nic wspólnego z kartą SanDisk Extreme III 4GB 30MB/s. Tak sobie porównałem zdjęcie z tym co mam w body...
    Od pewnego czasu SanDisk produkuje karty CF serii Extreme w nowym wydaniu graficznym. Zarówno sama karta jak i opakowanie mają inną szatę graficzną niż starsze produkty i stąd częste "niejasności" w kwestii oryginalności danej karty.

http://www.sandisk.com/Products/Cata...pactFlash.aspx
    EOS + Speedlite

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że ktoś próbuje wciskać karty 2GB jako 4GB. O ile prędkości może nie każdy będzie mierzył, to 2-krotnie mniejszej pojemności trudno nie zauważyć. A ograniczona prędkość może wynikać nie tylko z karty ale z użytego czytnika. Kiedy zmieniłem swój czytnik na Sandisk, moje karty dostały nagle niezłego kopa.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Od pewnego czasu SanDisk produkuje karty CF serii Extreme w nowym wydaniu graficznym. Zarówno sama karta jak i opakowanie mają inną szatę graficzną niż starsze produkty i stąd częste "niejasności" w kwestii oryginalności danej karty.

http://www.sandisk.com/Products/Cata...pactFlash.aspx
    No właśnie. Na aukcji SanDisk Extreme III CompactFlash 4GB 30MB/S karta wygląda tak:

Podczas gdy ten model wygląda naprawdę tak:
    .

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Moja wygląda tak, jak ta z aukcji, natomiast pokrowiec jest inny. Ma biały napis i nie ma tego logo z prawej strony. A wydaje mi się, że jest oryginalna, bo kupowałem od powszechnie znanego sprzedawcy tych kart, dostałem działający kod do C1 i działa szybciorkiem.

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

No właśnie. Na aukcji SanDisk Extreme III CompactFlash 4GB 30MB/S karta wygląda tak:

Podczas gdy ten model wygląda naprawdę tak:
    Ja też mam identyko jak ta z aukcji po prawej stronie... Ale jak ją kupowałem to ani programu nie dostałem a jak później przeczytałem to chyba mial gdzieś być Ani pokrowca nie mam tylko opakowanie ale nie chce mi sie zdjęcia zrobić. Tam gdzie twoja ma 30MB/s moja ma ESP technology znaczek w ksztalcie elipsy. Na zdjeciu z aukcji za bardzo tego nie widac ale chyba jest to samo.
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Moja wygląda tak, jak ta z aukcji, natomiast pokrowiec jest inny. Ma biały napis i nie ma tego logo z prawej strony. A wydaje mi się, że jest oryginalna, bo kupowałem od powszechnie znanego sprzedawcy tych kart, dostałem działający kod do C1 i działa szybciorkiem.
    Cytat Zamieszczone przez tom170 Zobacz posta
    Ja też mam identyko jak ta z aukcji po prawej stronie... Ale jak ją kupowałem to ani programu nie dostałem a jak później przeczytałem to chyba mial gdzieś być Ani pokrowca nie mam tylko opakowanie ale nie chce mi sie zdjęcia zrobić. Tam gdzie twoja ma 30MB/s moja ma ESP technology znaczek w ksztalcie elipsy. Na zdjeciu z aukcji za bardzo tego nie widac ale chyba jest to samo.
    Ale macie wersję 30MB/s, która pojawiła się w tym roku, czy 20MB/s - starszą nieco?
    .

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale macie wersję 30MB/s, która pojawiła się w tym roku, czy 20MB/s - starszą nieco?
    Ja mam tę starszą, 20MB/s.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Ja mam tę starszą, 20MB/s.
    No to w ogóle trzeba zacząć od tego, że na aukcji zdjęcie produktu nie odpowiada produktowi sprzedawanemu
    .

Dopiero zaczyna Awatar kuka
    Miasto
    Pyrlandia

Domyślnie komantarze...

reguła wystawiania komentarzy, jaką stworzyli użytkownicy allegro - powoduje takie patologie, że oszukany boi się wystawić nega, aby nie dostać odwetowego. powinno być tak, ze jak ktoś wpłaci kasę za towar - czyli wywiązał sie ze swojej strony, powinien otrzymać komentarz - tak jest przynajmniej na ebay-u.

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

To ja też mam starsza... z rok ma ta karta kupiona w sklepie w Tarnowskich górach razem z body
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów