UWAGA!!!
Użytkownik ten sprzedaje tanio karty do aparatów niestety są to podróbki np SanDisk Extreme III 4GB ma tak na prawde 2GB pojemności a przesył danych na poziomie 4mb
Stanowczo odradzam kupno u tego użytkownika
UWAGA!!!
Użytkownik ten sprzedaje tanio karty do aparatów niestety są to podróbki np SanDisk Extreme III 4GB ma tak na prawde 2GB pojemności a przesył danych na poziomie 4mb
Stanowczo odradzam kupno u tego użytkownika
Hmm, dlaczego mu nie wystawiłeś negatywa? Użytkownik ma wprawdzie jeszcze mało komentarzy ale 100% pozytywów.
http://allegro.pl/show_user.php?search=seko-polska
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
czyżby konkurencja ?![]()
Po prostu liczę na zwrot kasy a jak od razu wystawie negatywa to się pożegnam z kasą![]()
Albo producent zmienił design, albo rzeczywiście to coś nie ma nic wspólnego z kartą SanDisk Extreme III 4GB 30MB/s. Tak sobie porównałem zdjęcie z tym co mam w body...
.
chyba żartujesz... ??
co ma niby wystawienie opinii za sprzedany towar/transakcję do zwrotu pieniędzy? czy jak ktoś Ci okradnie dom to też nie zgłosisz faktu kradzieży na Policję - gdy złodziej odda Ci skradzione rzeczy - aby nie zszargać nieskazitelnej opinii złodzieja?? No paranoja jakaś!
w ten sposób grono szmaciarzy na allegro cieszy się nieskalaną opinią bo ludzi, których starali się oszukać udobruchali ... zwrotem własnych pieniędzy... śmiechu warta jest ta bojaźliwość ludzi...
Przez takich ludzi jak Ty złodziejaszek działa sobie w najlepsze a inni są nadal okradani na zasadzie "sprzedam 100sztuk, 20 się zorientuje to oddam im kasę i zamkną gęby, ale i tak jestem do przodu...".
Teraz się nie dziwię, dlaczego nigdy nikogo nie oszukałem, nie naciągnąłem a mam tyle negatywów na allegroale ja jakiś dziwny i staromodny jestem...
![]()
Nowart chyba nie zrozumiałaś... kolega najpierw czeka na zwrot kasy a jak ją dostanie to wtedy wystawi negtywa. Przynajmniej tak ja to odebrałem.
Ludzie się boją dostać odwetowego negatywa i TWA kwitnie. Rzecz w tym, że komentarz od sprzedawcy jest tak naprawdę g... warty. Jeśli coś kupujesz to sprzedawca i tak nie ma dużo do powiedzenia, a kupcy i tak raczej będą patrzeć na komentarze z twoich sprzedanych przedmiotów. Też się dorobiłem kilku odwetowych negatywów, ale dopóki moi kupcy są zadowoleni mam negatywy w głębokim poważaniu![]()