Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 103

Wątek: XIV Przystanek Woodstock

Coś już napisał
    Miasto
    Gorzów Wielkopolski

Domyślnie

Prawie tydzien przerwy, a wyglada, jakby nic sie nie ruszylo Ja tam znow pownienem byc we wtorek, teraz urlop.
    - Fajne zdjęcia robisz. Jaki masz aparat?
    - Używam Nikona.
    - Płoń heretyku!

Bywalec Awatar MarcinekP
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    Było choć zatrąbić albo się zatrzymać
    Udało mi się namówić dębnowski portal miejski na akredytację i szykuje krótki reportaż z przygotowań. Byłem na polu wczoraj z żonką, a dzisiaj chciałem strzelić scenę oświetloną wschodzącym słońcem, bo po południu jest w cieniu lasu.
    Mogłem zatrąbić to prawda , ale rano mój procesor potrzebuje troche czasu na przeanalizowanie obrazów, a że spieszyłem się do pracy to zapewne jakbym nacisnął na klakson to juz bym był przy "woodstockowej łaźni" a ty w tym czasie pstrykałeć scene..... Ale następnym razem obtrąbie z każdej strony....
    ___
    Canon

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Kompletnie nie rozumiem tej imprezy. Byłem dwa lata temu na przystanku Woodstock i powiedziałem sobie jasno - NIGDY WIĘCEJ! To co tam ujrzałem przeszło moje największe obawy. Co krok widziałem ćpających młodych ludzi, którzy ze swoimi nałogami nawet się nie ukrywali. Jechali przy reszcie nie zważając na nikogo, zresztą i tak wszyscy mieli to gdzieś. To co jednak mnie najbardziej przeraziło to dziewczyny, a właściwie ich zdemoralizowanie. Naprawdę nie jest to normalne, by przy namiocie leżała pół przytomna kobieta bez majtek z rozwartymi na lewo i prawo nogami. Jak to ujrzałem to dosłownie doznałem szoku.

Ale w sumie nie dziwię się takiemu stanowi rzeczy, zważywszy na fakt jakim hasłem promowało się tę imprezę. A więc "RÓBTA CO CHCETA"!

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
    Shit! W zeszłym roku byłem, po długiej przerwie.
    Zdjęcia wyszły mierne, ale celowałem tylko w jeden koncert.
    Próbowałem się na miejscu spotkać z niektórymi forumowiczami, jeno telefonów nie zabrali
    W tym roku raczej się nie wybiorę, bo nie ma żadnej kapeli o porównywalnym potencjale kultowości jak Type O Negative.
    Choć z drugiej strony... dobrze namówią, to w piątek będę w Kostrzynie.
    I me protesty na nic się nie zdadzą.
    No to ja "dobrze namawiam" i obiecuję że tym razem telefon bede miał przy d... sobie
    Ja już sobie wziełem wolne na następny weekend i myślę że jednak tą akredytację będę miał, więc piątek i sobotę będę się zapewne szwendał po polu. Niedzielę raczej nie, bo znajomi będą już wyjeżdżać do domku.

P.S.
    Zmienił mi się numer telefonu, jak coś to PW.
    Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
    10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z

Bywalec Awatar jar14
    Miasto
    Domanowice-Wrocław

Domyślnie

oki już po przystanku może ktoś wrzuci jakieś fotki

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jar14 Zobacz posta
    oki już po przystanku może ktoś wrzuci jakieś fotki
    Proponuję bliżej zaprzyjaźnić się z kalendarzem
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Bywalec Awatar jar14
    Miasto
    Domanowice-Wrocław

Domyślnie

tzn że jeszcze nie było . w tamtym tyg w wyborczej ze trzy dni były obszerne artykuły na temat przystanku wiec mysłałem że to już w ten weekend ale na dokładną date to już nie popatrzyłem

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Byłem dziś na polu. Od dziś zamknięta jest droga przelatująca przez pole. Jest też całkiem spory ruch. Niektóre bazy rozbił już pokojowy patrol, na miejscu jest też klub motocyklowy Boanerges, który jak co roku organizuje zlot "Woodstock Rally". Przy scenie stoją wieże z oświetleniem, gotowa jest scena folkowa, na wzgórzu dumnie prężą się namioty Akademii Sztuk Przepięknych. Przy drodze rozbijają się już sklepiki i organizacje pozarządowe. Co mnie trochę dziwi, to mała liczba samych uczestników. Namiotów jest może kilkanaście...

co mnie jeszcze zdziwiło, to rozbita przy bazie "Hel".... jednostka wojskowa. Regularne zielone namioty, masa siatek maskujących, terenowe ciężarówki itp. Na drzwiach ciężarówki zauważyłem symbol skrzydeł husarskich. Ktoś wie co to za formacja ?? I ciekawi mnie co robią - ochrona antyterrorystyczna czy... punkt rekrutacyjny ?? Wszak mamy mieć zawodową armię...

Dzisiaj nie mam fotek, bo jechałem do pracy (współpracuje z Boanergesami - tymi od motocykli).

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Dopiero zaczyna Awatar Radus
    Miasto
    Skierniewice

Coś już napisał
    Miasto
    Gorzów Wielkopolski

Domyślnie

Wprost z Łótstokowego pola, świeże fotki część zrobiona dosłownie przed chwilą. Moje to te, podpisane 'Krzysztof Tomicz'.

1. http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...5364289&Ref=PH
    2. http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...3003566&Ref=PH
    3. http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...5447781&Ref=PH

Są różne, lepsze i gorsze - wiem, jestem tego świadomy. Pewnie po Woodstocku będę miał czas na spokojniejszą selekcję i wystawię gdzieś te, które podobają mi się najbardziej. Pozdrawiam I zachęcam do komentowania.
    - Fajne zdjęcia robisz. Jaki masz aparat?
    - Używam Nikona.
    - Płoń heretyku!

Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów