Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 103

Wątek: XIV Przystanek Woodstock

Coś już napisał
    Miasto
    Gorzów Wielkopolski

Domyślnie

Wojtku, szło, ale ilość osób wpuszczonych na scenę to była pomyłka. I potem się ludzie dziwią, że fotoreporter się tak rozpycha bezczelnie...
    - Fajne zdjęcia robisz. Jaki masz aparat?
    - Używam Nikona.
    - Płoń heretyku!

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Masz na myśli ilość reporterów czy osób ogólnie ?? Do tych pierwszych nie mam pretensji

A może ustrzeliłeś mnie gdzieś ?? Wg jednego z aktualniejszych moich zdjęć wyglądam tak:

Czyli jak to napisał Marcin: mały, gruby i o głosie, który czasem bywa brany za kobiecy :/ Na plakietce mam Writer.pl Na otwarciu byłem w niebieskich dżinsach, małym plecakiem foto i z 40D z białą rurą 70-200..
    Ostatnio edytowane przez woyd ; 02-08-2008 o 00:10

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Ja się ulokowałem ciut wyżej

Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
    10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z

Coś już napisał
    Miasto
    Gorzów Wielkopolski

Domyślnie

Mówię o tym, że na scenie było za dużo osób prywatnych z plakietkami foto/prasa lub z aparatami typu małpka. Przez to był tłum straszliwy. Żeby była jasność, ja nic nie mam do takich ludzi, chodzi tylko o to, żeby w pracy nie przeszkadzali w takich przypadkach, jak ten.

Ja nie ustrzeliłem, nie robię raczej ludzi z aparatami. Ale chyba widziałem.
    - Fajne zdjęcia robisz. Jaki masz aparat?
    - Używam Nikona.
    - Płoń heretyku!

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Ci co nie byli dziś na Tenorach niech żałują, coś pięknego, aż gęsiej skórki dostałem jak śpiewali.
    Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

racja bez 2 zdań

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Bywalec Awatar MarcinekP
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Potwierdzam,
    a reakcja tłumu - bezcenna
    Tylko pogratulować pomysłu,
    i pożałować że tak krótko

Mnie tylko jeden człowieczek z TV kręcioła denerwował, bo mało tym tenorom w twarz nie wszedł z kamerą... i oczywiście zasłaniał... chyba zapomiał, że koncert jest także dla ludzi....

7.

8.
    ___
    Canon

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sir-torpeda Zobacz posta
    Mówię o tym, że na scenie było za dużo osób prywatnych z plakietkami foto/prasa lub z aparatami typu małpka. Przez to był tłum straszliwy. Żeby była jasność, ja nic nie mam do takich ludzi, chodzi tylko o to, żeby w pracy nie przeszkadzali w takich przypadkach, jak ten.

Niestety to jest prawda... nie wiem skad te akredytacje. Na Tyskim u Riedla to samo. NIby nikt nie dostaje a potem sie okazuje ze tlumy ludzi pod scena, i niekiedy na scenie. I to tych robiacych foto telefonami. Dobrze ze czasem menedzerzy przegionia to cale towarzystwo i mozna normalnie pracowac. Niechaj sobie robia zdjecia i obscura jesli lubia... tylko niech nie wchodza nagle komus kto po prostu tam pracuje nad dokumentacja. A juz najgorzej jest, i tu przestalem miec skrupuly, jak ci stanie taka "reporterka" i godzine stoi centralnie na scenie bo ona akurat sobie fotki robi. Gonie natychmiast... zawsze powtarzam ze jak juz kto wlazi na te sceny to powienien wiedziec jak sie wspolpracuje zarowno z artystami jak tez i z innymi fotografami.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sir-torpeda Zobacz posta
    .....................
    Ja tak przewrotnie jedną zrobiłem, ktoś siebie rozpoznaje?
    hehehe

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

na moje oko to przemek jendroska z katowickiej wyborczej, ale oczywiscie moge byc w bledzie

przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów