Tak
Nie
Corwin, przejrzałem Cię! Ty pracujesz w MARKETINGU! I udzielasz się na forum aby podtrzymać na duchu rzesze posiadaczy 350d/400d/1000d którzy marzą o FF za 500$ (tyle ma kosztować 5d ja następca wyjdzie, prawda?).Jeśli to co leży teraz koło mnie na biurku wejdzie do produkcji w tym roku (a wierzę, że wejdzie), to Canon nie będzie doganiał D700 a wręcz odwrotnie..."
:
I cyfra i analog...
Z tego co pisze do nikona d700 droga dalekaKażdy ma swojego Corwina
![]()
prawie jak sensowny post.
zeby wymyslic te ogolniki, ktore tam sa napisane to naprawde nie trzeba Sherlocka. ja tez moge napisac, ze kolejny Mark bedzie mial wiecej fps i wiecej Mpix tylko ze dokladnie g* z tego napisania wynika.
jedyne co jest to data 17 wrzesnia, a i tak pozostaje klasyczne do bolu pytanie o referencje tego pana. bo konto na dpreview moze zalozyc kazdy i pisac co tylko dusza zapragnie...
tylko ze miedzy cena 1800 EUR a 2700 EUR tez jest droga daleka. a jak matryca bedzie na poziomie technologicznym tym, co jest 40D i miec wieksza rozdzielczosc niz 12Mpix to w gronie swoich odbiorcow nowe 5D bedzie rowno zamiatac.
Canon poki co ma na wylacznosc rynek taniego FF. i to tutaj leza dla niego wieksze pieniadze niz w potencjalnym 3D, ktore mialoby konkurowac z D700. i takie "niebajeranckie" 5DmkII ma mnostwo sensu