Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 164 z 393 PierwszyPierwszy ... 64114154162163164165166174214264 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 631 do 1 640 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    jak tak czytam na NF watki o problemach z d3 (nie piszę tu o odklejającej się gumie, chociaż to też jakiś absurd w profesjonalnym body), to nie jestem pewien, czy ktoś chciałby mieć następcę 5d w takim opakowaniu. Ja tam wolę opakowanie canona :-)
    Hehehe, do Niedźwiedziowego D3 pijesz? Faktycznie niezła wtopa..

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    a co ono ma napisane to jeden pies... no byle nie Xbox czy PS3
    Nie znasz się. Dzieciakowi kupiłem PS3, zdziwiłbyś się, kto częściej gra
    Jarek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom517 Zobacz posta
    Sam mam podobne dylematy ale mysle ze bedzie podobnie jak z 30D rok temu, jeszcze jak byl cash back to cena byla w miare atrakcyjna, pozniej po wejsciu 40D wogole poleciala w dol, podobnie bedzie pewnie z 5D, duzo ludzi ma po 2 5D i na bank przy wyjsciu nowego 5D beda chcieli wymienic chociaz jedno body na nowsze, pytanie czy interesuje Ciebie uzywka, mysle ze za 4 miesiace cena moze spasc gdzies o 1k, jeszcze drugi plus czekania to pytanie czy wtedy nie bedzie apetytu na 6D, tym bardziej ze masz 40D i jakos te pare miesiace jest czym focic. Po ostatnich obnizkach na 40D i 5D jakos sklanialbym sie do wyjscia takiego 3D i 6D
    Za pozno... Juz biegam z dwoma puszkami
    .

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Hehehe, do Niedźwiedziowego D3 pijesz? Faktycznie niezła wtopa..
    Niedzwiedz nie jest jedyny z problemami z d3. a pamiętam jak koledzy z NF napierdzielali się z 1d mk III, a to taki fajny aparat :-)

Domyślnie

a ja zadam takie pytanie:
    czy jest się czym podniecać skoro wiadomo że za 2-3 lata wejdzie następca następcy 5D i sytuacja się powtórzy - znowu wszyscy będą się podniecać tym czymś nowym...
    Po co te emocje ?
    Myślę że szpiedzy od Canona czytają to forum i ten wątek.
    Im wyższa temperatura tego wątku tym wyższa będzie cena nowego canona... ;-)
    Ostudźmy emocje. Zresztą nowa piątka i tak będzie gorsza od jedynek i za 2-3 lata sporo ludzi będzie narzekać - patrząc realnie.

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    a ja zadam takie pytanie:
    czy jest się czym podniecać skoro wiadomo że za 2-3 lata wejdzie następca następcy 5D i sytuacja się powtórzy - znowu wszyscy będą się podniecać tym czymś nowym...
    Po co te emocje ?
    Myślę że szpiedzy od Canona czytają to forum i ten wątek.
    Im wyższa temperatura tego wątku tym wyższa będzie cena nowego canona... ;-)
    Ostudźmy emocje. Zresztą nowa piątka i tak będzie gorsza od jedynek i za 2-3 lata sporo ludzi będzie narzekać - patrząc realnie.
    Hameryki kolega zdaje się nie odkrył ;-)

Ciągle i ciągle pokazują się nowe modele : aparatów, samochodów, etc.
    I jak świat długi i szeroki, jeśli są oczekiwani następcy udanych modeli, to niezdrowe podniecenie udziela się zawsze. Czemu tu się dziwować ?

Odpowiadając wprost na zadanie pytanie ? Po co te emocje ? Bo to poniekąd one stanowią o człowieczeństwu. Emocje są nieodzownie z nami związane i jest to naturalny odruch, choć może nie u kolegi akurat - różnie bywa

A to , jaka ta nowa piątka będzie, to może nie przesądzajmy bo tak naprawdę to nie wiemy, więc po co to "zakładanie z góry" jaka będzie czy nie będzie

Pokój wszystkim 8)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flanel Zobacz posta
    Hameryki kolega zdaje się nie odkrył ;-)

Ciągle i ciągle pokazują się nowe modele : aparatów, samochodów, etc.
    I jak świat długi i szeroki, jeśli są oczekiwani następcy udanych modeli, to niezdrowe podniecenie udziela się zawsze. Czemu tu się dziwować ?

Odpowiadając wprost na zadanie pytanie ? Po co te emocje ? Bo to poniekąd one stanowią o człowieczeństwu. Emocje są nieodzownie z nami związane i jest to naturalny odruch, choć może nie u kolegi akurat - różnie bywa

A to , jaka ta nowa piątka będzie, to może nie przesądzajmy bo tak naprawdę to nie wiemy, więc po co to "zakładanie z góry" jaka będzie czy nie będzie

Pokój wszystkim 8)
    mnie akurat boli to że mnie na nią nie będzie stać.
    dlatego jej nie lubię i uważam że to badziewie straszne będzie :-)

Zablokowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    jak tak czytam na NF watki o problemach z d3 (nie piszę tu o odklejającej się gumie, chociaż to też jakiś absurd w profesjonalnym body), to nie jestem pewien, czy ktoś chciałby mieć następcę 5d w takim opakowaniu. Ja tam wolę opakowanie canona :-)
    Ta odklejająca się guma to choroba społeczna. 1D MkIII mam nieco ponad pół roku i już się gumka odkleja na deklu do kart... Profi...

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    mnie akurat boli to że mnie na nią nie będzie stać.
    dlatego jej nie lubię i uważam że to badziewie straszne będzie :-)
    A mnie boli akurat co innego. Kupiłem nową 5tkę 3 miechy temu, choc wiedziałem że po ukazaniu się następcy jej cena poleci w dół... Ale nie mogłem i nie chciałem czekać. Wartość aparatu to jedno, ale wartość zdjęć których nie mogłeś zrobić, jest bezcenna ;-)

E tam, jeszcze nie jedną nową puszkę sobie kupimy. Nie musi to być akurat ta następna :-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maxpawel Zobacz posta
    Ta odklejająca się guma to choroba społeczna. 1D MkIII mam nieco ponad pół roku i już się gumka odkleja na deklu do kart... Profi...
    Pewnie C i N zmienili dobry stary klej na nowy "ekologiczny".
    Na szczęście aparat to nie wahadłowiec...
    EOS - conditio sine Kwanon...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flanel Zobacz posta
    A mnie boli akurat co innego. Kupiłem nową 5tkę 3 miechy temu, choc wiedziałem że po ukazaniu się następcy jej cena poleci w dół... Ale nie mogłem i nie chciałem czekać. Wartość aparatu to jedno, ale wartość zdjęć których nie mogłeś zrobić, jest bezcenna ;-)

E tam, jeszcze nie jedną nową puszkę sobie kupimy. Nie musi to być akurat ta następna :-)
    Jeszcze raz:
    E tam, jeszcze nie jedną nową puszkę sobie kupimy. Nie musi to być akurat ta następna

Dokładnie, może niektórzy już mają, te z wyższej półki;-) i w żaden sposób nie żałują nabycia 5D, super body.
    Pozdrawiam.

Strona 164 z 393 PierwszyPierwszy ... 64114154162163164165166174214264 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów