Jak wygląda sytuacja?
wybieramy do realizacji jakiekolwiek marzenie?
czekamy, aż znajdzie się inne dziecko marzące o aparacie fotograficznym?
Jak wygląda sytuacja?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Aparat IXUS + akcesoria skompletowane. MacGyver ustala z fundacją termin przekazania.
Ja właśnie powoli redaguję maila do tej drugiej fundacji (f-df), jednak najchętniej wstrzymałbym sie z wysłaniem do czasu aż zostanie przekazany IXUS, bo mam nadzieję, ze z osobistego spotkania z osobą(ami) z fundacji "mam marzenie" wynikną jakieś kolejne marzenia i nie bedzie potrzeby angażowania kolejnej.
Zestaw, tak jak pisał gwozdzt, jest gotowy do przekazania.
Przekazanie ma się odbyć w szpitalu w Poznaniu, ale termin niestety nie został jeszcze ustalony, czekam na telefon w tej sprawie. Przyczyną przedłużenia akcji jest stan zdrowi Małgosi, który aktualnie uniemożliwia bezpośredni kontakt z nią.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
No i mamy termin, we wtorek jadę do Poznania :-)
Nawet nie wiesz jak się cieszę
Trzymam kciuki, aby tym razem nic już nie stanęło na przeszkodzie i to marzenie się spełniło. Nie zapomnij zabrać ze soba aparatów (IXUSa do podarowania i swojego :-)); nie zapomnij tez podpytać o następne marzenia do spelnienia.
W imieniu wszystkich uczestnikow akcji (i własnym) jeszcze raz Ci dziękuję, że podjąłes się tego wyjazdu!
No to elegancko, juz niedługo oczekiwany finałMIło będzie zobaczyć uśmiech Małgosi, nie zapomnij Jej pozdrowić od całej grupy "pstrykaczy", którzy wlączyli się w akcję
![]()
IXUS przygotowany do pierwszego użycia, zestaw do opstrykania wydarzenia również, za 3 godziny ruszam do Poznania :-)
Powodzenia!
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Czekamy na zdjęcia... i tą radość tego dzieciaka... :-D
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
A tu po cichu znalazło się następne marzenie :-)
http://www.mammarzenie.org/olsztyn/2008/joasia_r.php
Potwierdziłem telefonicznie, że jest aktualne i zarezerwowałem do realizacji.
Dowiedziałem sie też, że drukarkę chce zasponsorować jedna z wolontariuszek fundacji, natomiast my będziemy sponsorowali aparat. Ponieważ to dziecko na pierwszym miejscu postawiło drukarkę, to ponadto umówiliśmy się, że osoba z fundacji kupi drukarkę komputerową, natomiast z naszej strony do aparatu dokupimy drukarkę termosublimacyjną do wydrukow bezposrednio z aparatu (bez pośrednictwa komputera).
Jeśli chodzi o sam aparat, to dowiedziałem sie, że raczej nie lustrzanka; a ponieważ dziewczynka tak bardzo chce fotografować zwierzęta, to pierwsze przyszło mi do głowy, że potrzebne bedą długie ogniskowe, więc na chwilę obecną proponuję S5IS + CP740 + ładowarka/ karta/ aku/ dodatkowe materiały do wydruków (papier, tusze) itd.
Czy są jakies uwagi do tego wyboru?