Specjalnie założyłem konto, żeby wziąć udział w tej uroczej dyskusjiNa początek się przedstawię, jestem właścicielem sklepu stacjonarno-internetowego komputerowego.
Chciałbym również dodać swoje trzy grosze, w firmie foto-net zakupów nigdy nie robiłem chociaż coś czuję, że skuszę się na 40d u nich, niskie ceny i dobra obsługa, odpowiedź pracownika (właściciela?) bardzo mi się podobała, chociaż osobiście uważam, że zbyt delikatnie potraktował "klienta". Proszę Państwa, publiczne wyzywanie od oszustów jest karalne, nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawę. Osobiście przyznam, że jak się miarka przebierze to sami założymy kilka spraw swoim klientom, niestety kandydatów nie brakuje. Oszustami jesteśmy za spóźnienie np. kilkudniowe, za to, że klient nie może się dodzwonić a przecież właśnie dokonał wpłaty, za to, że musiał czekać na odpowiedź mailową jeden dzień. Byliśmy oskarżeni już chyba o wszystko co można sobie wymyślić, teraz zapewne każdy pomyśli, że mamy samych niezadowolonych klientów, nie proszę Państwa. Zadowolonych jest dużo dużo dużo więcej, tylko oni nie krzyczą po forach, nie wystawiają w zemście opinii, cieszą się w ciszy i spokoju otrzymanym towarem. Do czego zmierzam? Do tego, że sklep żeby zarobić na własne utrzymanie musi sprzedać BARDZO DUŻO towaru dziennie, na pojedynczym kliencie zarobek jest nikły, mówicie że można wydrukować instrukcje, pewnie i można, tylko ktoś to musi zrobić i zapłacić za materiały. Koszty, które w ostatecznym rozrachunku mogą przewyższyć zysk z jednego zamówienia. U nas w sklepie brak polskich instrukcji raczej nie występuje chociaż przekonałem się ostatnio, że w branży foto nawet od dużych oficjalnych dystrybutorów można nie otrzymać polskiej instrukcji (nazw nie podam z wiadomych powodów). Marudni, wredni, zrzędliwi klienci, nie cierpimy Was, trole mailowe i telefoniczne. Osobiście marzy mi się czarna lista klientów sklepów internetowych, foto-net jeśli jesteście zainteresowani to możemy nawiązać pod tym kątem współpracę, zaczniemy od dwóch sklepów, myślę, że znajdzie się więcej chętnych :] Pozdrawiam wszystkich normalnych klientów sklepów internetowych i oczywiście foto-net.