zna ktos jakas torbe w stylu miejskim(zeby wygladala na normalna torbe nie foto) zeby zmiescic 40d z 3 szklami tez tele narazie?
zna ktos jakas torbe w stylu miejskim(zeby wygladala na normalna torbe nie foto) zeby zmiescic 40d z 3 szklami tez tele narazie?
Crumpler FOURNINETY Daily L
http://www.ceneo.pl/870909
Mi wszedł 40D z gripem i zapiętą eLką 70-200 f/2.8 oraz 400D z Sigmą 17-70. Zamiast 400D spokojnie można ze 3-4 szkła tam wsadzić, plus oczywiście 40D z zapiętym tele.
Cokolwiek Crumplera, moj wybor padl na ta firme wlasnie ze wzgledu na to, ze absolutnie nie wyglada jak te wszystkie brzydkie, czarne, kwadratowe torby Lowepro czy tam inne. Dodatkowo moze spokojnie pelnic funkcje codziennego "messenger bag". Ja akurat potrzebuje czegos duzego, takze zakupilem torbe Daily XXL ktora w ciagu najblizszych dwoch miesiecy przetestuje w warunkach absolutnie bojowych (piasek, deszcz no i w ogole ladnych pare tysiecy kilometrow do zrobienia), takze po powrocie dam znac, czy bylo warto wydac te w koncu niemale pieniadze (~500zl)
LOL
mnie sie wlasnie to czarne-brzydkie podoba, zwlaszcza za to "czarne". bo jak sie jedzie bladym switem nad jeziorko i kladzie plecak na ziemii, to nieduzo trzeba, zeby byl rowno ufajdany od blota. a material wierzchni Lowepro (jak i innych firm) jest o tye fajny, ze brudy dosc latwo sie sciera i nie wyrozniaja sie na czarnym tle.
nie wiem jak crumpler, ale mialbym pewne opory przez walnieciem ladnego, kolorowego plecaczka w bloto. bo by szybko przestal sie nadawac do wyjscia wsrod ludzi (z punktu widzenia tych ludzi, bo mnie to lotto - plecak ma sluzyc, nie wygladac)
lowepro sie swietnie pierze w pralce, tak gdyby ktos pytal.
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB