Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Hamtaro
    Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

zna ktos jakas torbe w stylu miejskim(zeby wygladala na normalna torbe nie foto) zeby zmiescic 40d z 3 szklami tez tele narazie?
    C40d+C17-55/2.8IS+C50/1.8+T80-200/2.8+S8/3.5...

www.vibrakiller.deviantart.com

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hamtaro Zobacz posta
    zna ktos jakas torbe w stylu miejskim(zeby wygladala na normalna torbe nie foto) zeby zmiescic 40d z 3 szklami tez tele narazie?
    Crumpler FOURNINETY Daily L

http://www.ceneo.pl/870909

Mi wszedł 40D z gripem i zapiętą eLką 70-200 f/2.8 oraz 400D z Sigmą 17-70. Zamiast 400D spokojnie można ze 3-4 szkła tam wsadzić, plus oczywiście 40D z zapiętym tele.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hamtaro Zobacz posta
    Cokolwiek Crumplera, moj wybor padl na ta firme wlasnie ze wzgledu na to, ze absolutnie nie wyglada jak te wszystkie brzydkie, czarne, kwadratowe torby Lowepro czy tam inne. Dodatkowo moze spokojnie pelnic funkcje codziennego "messenger bag". Ja akurat potrzebuje czegos duzego, takze zakupilem torbe Daily XXL ktora w ciagu najblizszych dwoch miesiecy przetestuje w warunkach absolutnie bojowych (piasek, deszcz no i w ogole ladnych pare tysiecy kilometrow do zrobienia), takze po powrocie dam znac, czy bylo warto wydac te w koncu niemale pieniadze (~500zl)
    LOL

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mnml Zobacz posta
    Cokolwiek Crumplera, moj wybor padl na ta firme wlasnie ze wzgledu na to, ze absolutnie nie wyglada jak te wszystkie brzydkie, czarne, kwadratowe torby Lowepro czy tam inne.
    mnie sie wlasnie to czarne-brzydkie podoba, zwlaszcza za to "czarne". bo jak sie jedzie bladym switem nad jeziorko i kladzie plecak na ziemii, to nieduzo trzeba, zeby byl rowno ufajdany od blota. a material wierzchni Lowepro (jak i innych firm) jest o tye fajny, ze brudy dosc latwo sie sciera i nie wyrozniaja sie na czarnym tle.

nie wiem jak crumpler, ale mialbym pewne opory przez walnieciem ladnego, kolorowego plecaczka w bloto. bo by szybko przestal sie nadawac do wyjscia wsrod ludzi (z punktu widzenia tych ludzi, bo mnie to lotto - plecak ma sluzyc, nie wygladac )
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

lowepro sie swietnie pierze w pralce, tak gdyby ktos pytal.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów