fajne, tylko szkoda,ze nie ma orion trekkera, bo wlasnie ten sprzecik mnie interesuje :/Zamieszczone przez Harnash
fajne, tylko szkoda,ze nie ma orion trekkera, bo wlasnie ten sprzecik mnie interesuje :/Zamieszczone przez Harnash
Nie mozna miec wszystkiegoZamieszczone przez nastier
![]()
Zdjecie orion trekkera wrzucilem kilkadziesiat stron wczesniej.Zamieszczone przez nastier
Zamieszczone przez McKane
znalazlem. dzieki
a mam jeszcze takie pytanko - jakby to bylo gdyby do tego co tam bylo dorzucic jeszcze podpietego gripa? wejdzie bez problemow?
Nie powiedzialbym ze bez problemow ale da sie tak ustawic przegrodki ze wejdzie 300D+Grip+Kit, Sigma70-300, i 50/1.8. W takim ukladzie miejsca na lampe juz nie ma chyba ze sie zalozy od razu ze nie bedzie sie chowalo aparatu z podpieta Sigma. Wtedy i lampa wejdzie.
no to kiepsko bym powiedzial, bo szukam czegos troszke bardziej pojemniejszego, bo sprzet mi sie powieksza...Zamieszczone przez McKane
Nie no to musisz szukac typowego plecaka foto ... Orion jest to taka hybryda gdzie dol masz na sprzet, a gore na ksiazki, zarcie, picie i inne duperele. Na upartego do gornej kieszenie zapakujesz ze 2 lki, kupe kabli, lampy, cokiny i co tam jeszcze masz ale to wszystko bedzie na kupie w zaden sposob niezabezpieczone. Ja np spokojnie pakuje w ten plecak do dolu najpotrzebniejszy sprzet foto a do gory ciuchy, apteczke i jakies tam drobiazgi na kilka dni wyjazdu. Jak mam zamiar zapakowac caly sprzet foto to biore Stealth Reportera AW.
chyba jednak zamiast Oriona wybiore Rover AW II, troszke drozszy, ale pojemniejszy i bardziej mi sie podoba wizualnie (bo material i solidonosc to wiadomo)nawet sponsora jzu znalazlem na to, jako ze swieta ida i rodzice nie wiedza co mi kupic...
a za hajs na plecak bedzie polar albo karta pamieci![]()
Prosze o porade.
Poszukuje plecaka/torby, gdzie zmieszcze 20D z podpietym 17-40 + obok znajdzie sie miejsce na jeszcze jeden, krotszy obiektyw.
Wstepnie zainteresowal mnie Lowepro Orion Trekker II
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75285010
ale to "piekne" srebrne obicie troche odrzuca...??:
Czy ktos z Was moglby doradzic mi cos alternatywnego?
Orion Trekker w wersji I ... caly czarny. Ver II widzialem na zywo ... wyglada nawet gorzej niz na zdjeciach![]()