za fotki rzecz jasna?Zamieszczone przez muflon
za fotki rzecz jasna?Zamieszczone przez muflon
| http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |
Rzecz jasnaZamieszczone przez joshua
![]()
Zamieszczone przez joshua
Wydatki na sprzet![]()
To ja jestem super profesjonalistą z moim MTO i drewnianym statywem z metalową, masywną głowicą prod DDRZamieszczone przez Silent Planet
![]()
dla mojego zestawu :
plecak to tamrack expedition 7
torba mala miejska tamrack PRO 5
torba duze zlecenie tamrack PRO 12
wycieczka luzna pokrowiec na filmy TAMRAC (kieszen 1 body 300d) (kieszen 2 jakis obiektyw typu Tamron lub prime canona 5o lub 85 lub 35
Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Moj w miare ustalony zestaw, plecak sie jeszcze dociera - oby to byl ten finalny 8) :
Torba duza (reporterka, na dwa body, dluzsze choc bardziej stacjonarne wyjscia) : LowePro Stealth Reporter 650 AW
Torba podreczna (spacer, wystawa kotow, kotlety) : LowePro Orion AW (nie mylic z plecakiem Orion Trekker ! ) - dwa w jednym , torba ramienno-biodrowa + mozliwosc podlaczenia malego, zgrabnego plecaka (tylko na bagaz, nie ma w nim przegrodek ani wzmocnien by foto nosic). Mozna nosic na pasie, na ramieniu lub jako plecak.
Plecak: LowePro Compu Rover - przedzial na notebooka mi niepotrzebny ale od swojego kolegi - Rover Plus, jest zauwazalnie wiekszy i bardziej dopracowany.
Czy ktoś ma taki plecak: Samsonite Trekking "Allround"? Mam okazję kupić za 1/3 ceny ale muszę się szybko zdecydować. Help!
Bożesz, po co Ci taki wielki plecak???Zamieszczone przez Reno
Kup sobie taki. Tylko nie na Allegro!! ale w FOTOJOKER za 39,99zł
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82491340
Twój cały zestaw wejdzie do niego idealnie - wiem, bo mam podobny zestaw i ten właśnie plecak.
Hihihi, właśnie taki teraz mam (Cobra), mój zestaw wchodzi do niego na styk a problem polega na tym, że:Zamieszczone przez gwozdzt
Teraz chodzę na spacery z dwoma plecakami a to naprawdę niewygodneZamieszczone przez jacam
.
Jacam, pewnie, że chcę dwukomorowy! On jest dwukomorowy.Zamieszczone przez jacam
Kupić czy nie za 190 zł?
PS. Chyba powinnam sobie dopisać do zestawu w stopce: Nadia, 910 mm![]()
Ostatnio edytowane przez Reno ; 20-01-2006 o 12:26
Plecak Samsonite Trekking "Allround" dotarł i dzielę się wrażeniami: bardzo starannie wykonany, praktyczny, ładny, wygodny. Jest naprawdę wielki, to i plus i minus - mąż się ze mnie śmieje, że wyglądam jakbym się wybierała na biegun. Jest też dość ciężki bo pusty waży ponad 1,5 kilo.